FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about SpiderMan
Quiz about SpiderMan

Test yourself! Take this Spider-Man Quiz | Spider-Man


This quiz is about the 2002 movie 'Spider-Man'. I hope you enjoy it!

A multiple-choice quiz by jedi_master. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Spider-Man
  8. »
  9. Spider-Man (2002)

Author
jedi_master
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
76,598
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
6152
Last 3 plays: Guest 108 (9/10), Guest 66 (9/10), Johnmcmanners (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of the actor who plays Harry Osborne? Hint


Question 2 of 10
2. When did Mary Jane play Cinderella? Hint


Question 3 of 10
3. What was Peter supposed to buy for Aunt May on Thanksgiving? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the man who fired Peter? Hint


Question 5 of 10
5. What kind of car does Norman Osborne have when he drops Harry off at the beginning of the movie? Hint


Question 6 of 10
6. When Peter asks Mary Jane how an audition went, what does she say the soap opera told her to do? Hint


Question 7 of 10
7. What is Peter's response when Mary Jane tells him he is taller than he looks? Hint


Question 8 of 10
8. What is the name of the wrestler that Spider-Man defeats? Hint


Question 9 of 10
9. Who said the quote: 'You do too much. You're not Superman you know'? Hint


Question 10 of 10
10. What award did Peter receive at his high school graduation? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 26 2024 : Guest 108: 9/10
May 11 2024 : Guest 66: 9/10
May 05 2024 : Johnmcmanners: 10/10
Apr 26 2024 : Guest 83: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the actor who plays Harry Osborne?

Answer: James Franco

James Franco also starred in the 2002 movie 'Deuces Wild' and the TV show 'Freaks and Geeks'.
2. When did Mary Jane play Cinderella?

Answer: first grade

When Peter is telling MJ what a great actress she is and says 'I cried like a baby when you played Cinderella,' MJ reminds him that it was in the first grade.
3. What was Peter supposed to buy for Aunt May on Thanksgiving?

Answer: cranberry sauce

Peter says that he had to fight an old lady to get the cranberries.
4. What is the name of the man who fired Peter?

Answer: Dr. Connors

Dr. Connors will also become a Spider-man nemesis in one of the upcoming sequels.
5. What kind of car does Norman Osborne have when he drops Harry off at the beginning of the movie?

Answer: Rolls Royce

Harry is embarrassed to be seen in the Rolls Royce in front of high school students.
6. When Peter asks Mary Jane how an audition went, what does she say the soap opera told her to do?

Answer: get acting lessons

'They said I needed acting lessons. A soap opera told me I needed acting lessons' - MJ
7. What is Peter's response when Mary Jane tells him he is taller than he looks?

Answer: "I hunch"

This response caught me off guard.
8. What is the name of the wrestler that Spider-Man defeats?

Answer: Bone Saw McGraw

Some of the fans at the wrestling match waved cardboard saws around to support Bone Saw.
9. Who said the quote: 'You do too much. You're not Superman you know'?

Answer: Aunt May

Aunt May says this when Peter visits her in the hospital after her encounter with the Green Goblin.
10. What award did Peter receive at his high school graduation?

Answer: science award

Norman Osborne congratulates him after Peter has his picture taken.
Source: Author jedi_master

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us