FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Faculty Quotes
Quiz about The Faculty Quotes

'The Faculty' Quotes Trivia Quiz


Who said it?

A multiple-choice quiz by happymal. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. The Faculty

Author
happymal
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
57,704
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
3851
- -
Question 1 of 10
1. 'I don't believe a person should run unless he's being chased.' Hint


Question 2 of 10
2. 'Let's see if anybody's talking.' Hint


Question 3 of 10
3. 'I'm not putting that hack-drug up my nose- it's so '80s.' Hint


Question 4 of 10
4. 'I've always wanted to do that.' (2 people say this) Hint


Question 5 of 10
5. 'My Mom and Dad are dead too.' Hint


Question 6 of 10
6. 'So rude.' Hint


Question 7 of 10
7. 'Borrowing from the science lab?!' Hint


Question 8 of 10
8. 'I'm gonna call the university.' Hint


Question 9 of 10
9. 'Does it really take two of us to get to your car?' Hint


Question 10 of 10
10. 'Casey, be brave, you're with me.' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'I don't believe a person should run unless he's being chased.'

Answer: Casey

Casey said this to the coach.
2. 'Let's see if anybody's talking.'

Answer: Zeke

He said this in the car when he was tuning the radio.
3. 'I'm not putting that hack-drug up my nose- it's so '80s.'

Answer: Stokely

Everyone has their own excuse not to take the scat.
4. 'I've always wanted to do that.' (2 people say this)

Answer: The coach and Mrs. Olson

They both say this when they stab Principal Drake.
5. 'My Mom and Dad are dead too.'

Answer: Zeke

Then he says 'Well they're still breathing, but for all intents and purposes they're very much dead.'
6. 'So rude.'

Answer: Miss Burke

She says it softly after Zeke tries to give her stuff from out of his trunk.
7. 'Borrowing from the science lab?!'

Answer: Marybeth

'I like to think of it as stealing, actually.'
8. 'I'm gonna call the university.'

Answer: Mr. Furlong

He says this after the alien bites him.
9. 'Does it really take two of us to get to your car?'

Answer: Casey

'Nope- one of us is the decoy.'
10. 'Casey, be brave, you're with me.'

Answer: Delilah

She says this when they're going into the faculty lounge.
Source: Author happymal

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. The Faculty Average
2. The Faculty Easier
3. Trapped Inside 'The Faculty' Easier
4. The Faculty Average
5. 'The Faculty' Stuff Average
6. The Faculty Average

5/29/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us