FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Faculty
Quiz about The Faculty

Test yourself! Take this The Faculty Quiz | Movies


This one should be easy for fans of the movie!

A multiple-choice quiz by Ophelia78. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. The Faculty

Author
Ophelia78
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
4,138
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
15 / 20
Plays
5887
Last 3 plays: Guest 47 (16/20), Guest 172 (11/20), Guest 60 (13/20).
- -
Question 1 of 20
1. What is the name of the high school in the film? Hint


Question 2 of 20
2. Where did the new girl, Mary-Beth Louise Hutchinson, say she was from? Hint


Question 3 of 20
3. Where did Casey first find the alien parasite? Hint


Question 4 of 20
4. Slacker Zeke sells naked videos of which two actresses from the trunk of his car? Hint


Question 5 of 20
5. Why does Stan quit the football team? Hint


Question 6 of 20
6. Which two students, hiding in the faculty closet, first discover the teachers are aliens? Hint


Question 7 of 20
7. Who plays the school nurse, Miss Harper?

Answer: (Two Words - full name or just last name)
Question 8 of 20
8. Who said 'Crash and burn Casey'? Hint


Question 9 of 20
9. Who said 'I don' think a person should run unless he's being chased'? Hint


Question 10 of 20
10. What does Stokley wear around her neck? Hint


Question 11 of 20
11. Who was allergic to Aspirin? Hint


Question 12 of 20
12. What do the aliens thrive on? Hint


Question 13 of 20
13. Which designer's clothing was seen throughout the film?

Answer: (Two Words)
Question 14 of 20
14. Who said 'I used to think the only alien in this school was me'? Hint


Question 15 of 20
15. Who said 'In theory, they're all connected. If we kill the master we get them all'? Hint


Question 16 of 20
16. Who did the group first believe to be the queen alien? Hint


Question 17 of 20
17. Who really was the queen alien?

Answer: (seemed innocent)
Question 18 of 20
18. Where is the queen alien finally killed? Hint


Question 19 of 20
19. Who kills the queen alien? Hint


Question 20 of 20
20. Zeke's homemade narcotics that killed the creatures was called what? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 18 2024 : Guest 47: 16/20
May 07 2024 : Guest 172: 11/20
Apr 23 2024 : Guest 60: 13/20
Apr 16 2024 : Guest 159: 13/20
Apr 08 2024 : Guest 184: 18/20

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the high school in the film?

Answer: Herrington High

2. Where did the new girl, Mary-Beth Louise Hutchinson, say she was from?

Answer: Atlanta

3. Where did Casey first find the alien parasite?

Answer: football field

4. Slacker Zeke sells naked videos of which two actresses from the trunk of his car?

Answer: Neve Campbell and Jennifer Love Hewitt

5. Why does Stan quit the football team?

Answer: to concentrate on his schoolwork

6. Which two students, hiding in the faculty closet, first discover the teachers are aliens?

Answer: Casey and Delilah

7. Who plays the school nurse, Miss Harper?

Answer: Salma Hayek

8. Who said 'Crash and burn Casey'?

Answer: Stokley

9. Who said 'I don' think a person should run unless he's being chased'?

Answer: Casey

10. What does Stokley wear around her neck?

Answer: a chain

11. Who was allergic to Aspirin?

Answer: Mary-Beth

12. What do the aliens thrive on?

Answer: water

13. Which designer's clothing was seen throughout the film?

Answer: Tommy Hilfiger

14. Who said 'I used to think the only alien in this school was me'?

Answer: Stokley

15. Who said 'In theory, they're all connected. If we kill the master we get them all'?

Answer: Stokley

16. Who did the group first believe to be the queen alien?

Answer: Miss Drake

17. Who really was the queen alien?

Answer: Mary-Beth

She was from another place, but not Atlanta!
18. Where is the queen alien finally killed?

Answer: gymnasium

19. Who kills the queen alien?

Answer: Casey

20. Zeke's homemade narcotics that killed the creatures was called what?

Answer: Scat

Source: Author Ophelia78

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. The Faculty Easier
2. Trapped Inside 'The Faculty' Easier
3. 'The Faculty' Quotes Average
4. The Faculty Average
5. 'The Faculty' Stuff Average
6. The Faculty Average

5/29/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us