FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Faculty
Quiz about The Faculty

The Faculty Trivia Quiz


This quiz is about the awesome sci-fi flick "The Faculty". Good luck!

A multiple-choice quiz by fluffy_mcducky. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. The Faculty

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
127,640
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
2343
- -
Question 1 of 10
1. At the beginning of the film, Casey is elbowed to the ground after he gets off the bus. What does Stokely say as she passes him? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of Zeke's mouse? Hint


Question 3 of 10
3. When Zeke's two "clients" are asking him for drugs, he tells them he doesn't have any more on him, but slips some back into his pocket. How many do we see him put back? Hint


Question 4 of 10
4. Which characters say "100% guaranteed to jack you up"? Hint


Question 5 of 10
5. What does Marybeth tell Zeke she has a low tolerance for? Hint


Question 6 of 10
6. Which of these main characters does NOT take the drug whilst in Zeke's "lab"? Hint


Question 7 of 10
7. What reason does Stan suggest to Stokely for why students are being called to the office? Hint


Question 8 of 10
8. What is the name of the resuscitation doll that the police find in the closet? Hint


Question 9 of 10
9. In the scene where Casey finds the alien on the football field, what reason does he give Coach Willis for why he was there? Hint


Question 10 of 10
10. Which two characters are naked at some point during the film? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. At the beginning of the film, Casey is elbowed to the ground after he gets off the bus. What does Stokely say as she passes him?

Answer: "Crash and burn, Casey!"

Casey responds to this by apologizing to the student who knocked him down. Casey is portrayed by Elijah Wood.
2. What is the name of Zeke's mouse?

Answer: Oscar

He says this softly when he is putting the alien into Oscar's cage.
3. When Zeke's two "clients" are asking him for drugs, he tells them he doesn't have any more on him, but slips some back into his pocket. How many do we see him put back?

Answer: three

He keeps these because he is suspicious of why they are asking for so much.
4. Which characters say "100% guaranteed to jack you up"?

Answer: Nobody says this

Casey and Zeke both say "guaranteed to jack you up". Zeke says it when he is dealing drugs in the bathroom and Casey says it just before he stabs the queen in the eye.
5. What does Marybeth tell Zeke she has a low tolerance for?

Answer: aspirin

She tells him this when he offers her his "Magic Dust".
6. Which of these main characters does NOT take the drug whilst in Zeke's "lab"?

Answer: Marybeth

Everybody thinks Marybeth took the drug, but she used her alien abilities to hide the fact that she didn't.
7. What reason does Stan suggest to Stokely for why students are being called to the office?

Answer: locker search

It wasn't really a locker search; they were putting aliens into the students.
8. What is the name of the resuscitation doll that the police find in the closet?

Answer: Resuscitation Annie

9. In the scene where Casey finds the alien on the football field, what reason does he give Coach Willis for why he was there?

Answer: he was eating his lunch

"I don't believe a person should run unless they're being chased, sir."
10. Which two characters are naked at some point during the film?

Answer: Marybeth and Stan

Stan is having a shower when Mrs. Brummel finds him and Marybeth is naked after she gets out of the pool.
Source: Author fluffy_mcducky

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. The Faculty Average
2. The Faculty Easier
3. 'The Faculty' Quotes Average
4. Trapped Inside 'The Faculty' Easier
5. The Faculty Average
6. 'The Faculty' Stuff Average

4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us