Quiz about The Iron Giant
Quiz about The Iron Giant

Tough Movie Trivia: The Iron Giant | 10 Questions


I thought this movie was so cute. I absolutely loved it. Hope you enjoy my quiz.

A multiple-choice quiz by luna78870. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K
  8. »
  9. The Iron Giant

Author
luna78870
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
82,947
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1812
Last 3 plays: emilykim (1/10), Guest 216 (3/10), Guest 69 (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What was the little boy's name? Hint

They never said his name
Dean
Hogarth
Kent

2. What color were the bags on the back of Dean's motorcycle? Hint

blue
orange
black
brown

3. When Dean told the giant that he was a gun, the giant turned around and ran. Which way did he turn?

Answer: (left or right)
4. What color were general Rogard's glasses? Hint

black
green
clear
red

5. What color were Kent's eyes? Hint

black
brown
blue
green

6. How many stars did general Rogard have on his helmet?

Answer: (One Word)
7. When did this movie take place? Hint

1960s
1950s
1970s
1940s

8. Where was the giant's head at the end of the movie? Hint

Germany
Denmark
Greenland
Iceland

9. What was the last thing the giant said to the little boy? Hint

No following.
I love you.
Stay.
Don't follow.

10. Who was the giant's favorite super hero?

Answer: (One Word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the little boy's name?

Answer: Hogarth

Dean was the name of his friend, and Kent was the name of the mean guy from the military who had bright blue eyes and orange hair.
2. What color were the bags on the back of Dean's motorcycle?

Answer: brown

It was realy noticable when Dean was driving Hogarth to the giant after he had saved the two boys.
3. When Dean told the giant that he was a gun, the giant turned around and ran. Which way did he turn?

Answer: left

I felt really bad for the giant. I don't think he really knew what was happening or why. It was sad.
4. What color were general Rogard's glasses?

Answer: green

They were a cool color...they matched his uniform.
5. What color were Kent's eyes?

Answer: blue

His eyes were a big, bright blue, and a little scary and weird looking.
6. How many stars did general Rogard have on his helmet?

Answer: 3

You saw his helmet a few times.
7. When did this movie take place?

Answer: 1950s

They said when this movie took place at the beginning of the movie.
8. Where was the giant's head at the end of the movie?

Answer: Iceland

Very good ending. His head landed in Iceland, and he was "calling" all his parts to him. It was such a good ending.
9. What was the last thing the giant said to the little boy?

Answer: No following.

This was a sad part. Hogarth had said the same thing to him at the beginning of the movie.
10. Who was the giant's favorite super hero?

Answer: superman

He liked to pretend that he was Superman.
Source: Author luna78870

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 07 2022 : emilykim: 1/10
Nov 21 2022 : Guest 216: 3/10
Nov 05 2022 : Guest 69: 8/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. The Iron Giant Easier
2. Iron Giant Average

12/10/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us