FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Santa Clause 2
Quiz about The Santa Clause 2

20 Question Movie Quiz: The Santa Clause 2 | Movies


A sequel worthy of the original.

A multiple-choice quiz by ashling. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. The Santa Clause

Author
ashling
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
158,113
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
15 / 20
Plays
4176
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 24 (17/20), Guest 5 (15/20), Guest 71 (1/20).
- -
Question 1 of 20
1. What song was Curtis listening to that the plane flying overhead picked up on its radio? Hint


Question 2 of 20
2. What was the name of the reindeer in training? Hint


Question 3 of 20
3. What did Charlie do that got him put on the naughty list? Hint


Question 4 of 20
4. What is the game called Santa was playing with the elves? Hint


Question 5 of 20
5. When Santa finds out about the Mrs. Clause how many days does he have to find a wife? Hint


Question 6 of 20
6. Which of these did the Toothfairy NOT suggest as a new name for himself? Hint


Question 7 of 20
7. Which legendary figure was NOT at the meeting with Santa? Hint


Question 8 of 20
8. What gift does Bernard give to Santa before he goes to sort out Charlie and to find a wife? Hint


Question 9 of 20
9. What was the name of the first woman Scott goes out on a date with? Hint


Question 10 of 20
10. A little girl named Pamela approaches Scott when he is out doing community service and asks for what? Hint


Question 11 of 20
11. When Scott starts the secret Santa at the staff's Christmas party, what is the first gift he gives out? Hint


Question 12 of 20
12. Curtis comes to tell Scott what the toy Santa is up to at the North Pole. What city does he tell Lucy he is from? Hint


Question 13 of 20
13. What does Charlie show to the principal to prove to her that his dad is Santa? Hint


Question 14 of 20
14. What does Scott suggest he and Carol can go out to get to eat when he asks her for a date? Hint


Question 15 of 20
15. What gift does Scott have the secret Santa give Carol? Hint


Question 16 of 20
16. Who takes Scott back to the North Pole after he losses his magic? Hint


Question 17 of 20
17. What does the toy Santa make life sized to enforce his rules? Hint


Question 18 of 20
18. Lucy asks Curtis, if he is not an elf, why does he have pointy ears. What does Curtis say caused it? Hint


Question 19 of 20
19. Who performs the wedding ceremony for Scott and Carol? Hint


Question 20 of 20
20. How long does Santa say their honeymoon will be? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 10 2024 : Guest 24: 17/20
Jun 07 2024 : Guest 5: 15/20
Jun 05 2024 : Guest 71: 1/20
Jun 04 2024 : Guest 50: 18/20
Jun 01 2024 : Guest 166: 20/20
May 27 2024 : Guest 121: 6/20
May 26 2024 : USMCGirl0814: 19/20
May 25 2024 : Guest 172: 20/20
May 23 2024 : Guest 90: 14/20

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song was Curtis listening to that the plane flying overhead picked up on its radio?

Answer: Santa Claus Is Coming To Town

Bernard tells Curtis to grow up since he is 900 years old.
2. What was the name of the reindeer in training?

Answer: Chet

Chet may only have about a minute flying time, but he has a lot of crashing time.
3. What did Charlie do that got him put on the naughty list?

Answer: Sprayed graffiti on the wall in the school gym

He wrote the principal's name, then drew a Christmas tree with a slash through it.
4. What is the game called Santa was playing with the elves?

Answer: Tinsel football

The elves surround him and keep Santa from moving as other elves run in for a touch down.
5. When Santa finds out about the Mrs. Clause how many days does he have to find a wife?

Answer: 28 days

The clause was written in very small writing on the card Scott found on the Santa who fell off the roof.
6. Which of these did the Toothfairy NOT suggest as a new name for himself?

Answer: Captain Bicuspid

Santa suggests The Molanator.
7. Which legendary figure was NOT at the meeting with Santa?

Answer: Uncle Sam

Also there were Father Time and the Easter Bunny.
8. What gift does Bernard give to Santa before he goes to sort out Charlie and to find a wife?

Answer: Watch

The watch shows Scott how much magic he has left.
9. What was the name of the first woman Scott goes out on a date with?

Answer: Tracy

She sings in the restaurant and Scott finds that a little scary.
10. A little girl named Pamela approaches Scott when he is out doing community service and asks for what?

Answer: Swimming Pool

Knowing her name costs Scott some of his magic.
11. When Scott starts the secret Santa at the staff's Christmas party, what is the first gift he gives out?

Answer: Toss Across

J.J. says it was his favorite game when he was a kid.
12. Curtis comes to tell Scott what the toy Santa is up to at the North Pole. What city does he tell Lucy he is from?

Answer: Buffalo

Curtis says he is there to talk about problems at the plant that he and Scott work at together.
13. What does Charlie show to the principal to prove to her that his dad is Santa?

Answer: Snow globe

The globe comes to life when she looks into it and she once again believes.
14. What does Scott suggest he and Carol can go out to get to eat when he asks her for a date?

Answer: Noodles

If she doesn't like that he also suggests pie.
15. What gift does Scott have the secret Santa give Carol?

Answer: Baby Doll

She told Scott earlier that Baby Doll was the last gift she received when she still believed in Santa.
16. Who takes Scott back to the North Pole after he losses his magic?

Answer: Tooth Fairy

You can catch the Tooth Fairy by holding onto his wing.
17. What does the toy Santa make life sized to enforce his rules?

Answer: Toy soldiers

He puts them through Curtis's duplicating machine.
18. Lucy asks Curtis, if he is not an elf, why does he have pointy ears. What does Curtis say caused it?

Answer: Not eating his green veggies

Lucy checks her ears to make sure they are not getting pointy.
19. Who performs the wedding ceremony for Scott and Carol?

Answer: Mother Nature

"By the powers invested in me by... me, I now pronounce you Santa and Mrs. Claus".
20. How long does Santa say their honeymoon will be?

Answer: 3 months

"Nothing tropical. You don't want to see this in a speedo."
Source: Author ashling

This quiz was reviewed by FunTrivia editor minch before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us