FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Toy Story Trilogy
Quiz about The Toy Story Trilogy

The "Toy Story" Trilogy Trivia Quiz


It's all about "Toy Story".

A multiple-choice quiz by lisajulie14. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Toy Story

Author
lisajulie14
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
339,926
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2049
Last 3 plays: Guest 98 (9/10), Guest 75 (10/10), Guest 57 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. In "Toy Story 2" and "Toy Story 3", which toy has red hair? Hint


Question 2 of 10
2. In "Toy Story 3", what is Sid's occupation? Hint


Question 3 of 10
3. In "Toy Story", what color is Andy's cowboy hat? Hint


Question 4 of 10
4. In "Toy Story 3", what are the two dinosaurs' names? Hint


Question 5 of 10
5. In "Toy Story", who is the blonde-haired ragdoll at Sid's house? Hint


Question 6 of 10
6. In "Toy Story 3", who is the first toy to introduce themselves to Woody at Bonnie's house? Hint


Question 7 of 10
7. In "Toy Story 2" and "Toy Story 3", what kind of toys are Mr. and Mrs. Potato Head's children? Hint


Question 8 of 10
8. In the "Toy Story" movies, what kind of dog is Buster? Hint


Question 9 of 10
9. In "Toy Story 3", what kind of doll is Lotso? Hint


Question 10 of 10
10. In "Toy Story 3", when the toys enter the incinerator room, who are the first two toys to hold hands with Jessie? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 98: 9/10
May 27 2024 : Guest 75: 10/10
May 26 2024 : Guest 57: 9/10
May 22 2024 : Guest 131: 7/10
May 21 2024 : Guest 74: 8/10
May 17 2024 : Guest 170: 2/10
May 16 2024 : Seinfeldfan3: 9/10
May 15 2024 : Guest 199: 6/10
May 15 2024 : Guest 163: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In "Toy Story 2" and "Toy Story 3", which toy has red hair?

Answer: Jessie

Jessie is seen early on in "Toy Story 2", where you can see that she is a cowgirl with red hair. Janie is a doll in Sid's room. Jessica and James are not characters in the movies.
2. In "Toy Story 3", what is Sid's occupation?

Answer: Garbage Man

In the beginning of "Toy Story 3" you can see Sid collecting garbage for the garbage truck. At the end of the movie, you can see him standing outside the truck.
3. In "Toy Story", what color is Andy's cowboy hat?

Answer: red

Andy's hat is clearly displayed in the first film. For example, you can see the hat when Andy is playing with Woody in the beginning of the movie.
4. In "Toy Story 3", what are the two dinosaurs' names?

Answer: Rex and Trixie

Rex is a Tyrannosaurus Rex who has been around for all three movies. Trixie is a Triceratops who is first seen at Bonnie's house in the third movie.
5. In "Toy Story", who is the blonde-haired ragdoll at Sid's house?

Answer: Janie

Janie is Sid's sister's (Hannah's) doll, until Sid takes her and puts a pterodactyl head on her. Before Sid changes the doll's head, you can see that her hair is blonde.
6. In "Toy Story 3", who is the first toy to introduce themselves to Woody at Bonnie's house?

Answer: Buttercup

After Woody escapes from Sunnyside Daycare, he gets caught in a tree. Bonnie sees him, puts him in her backpack, and takes him home. After Bonnie leaves, Woody meets the other toys, which is when Buttercup introduces himself. Buttercup is a boy unicorn with a yellow/gold mane and tail, and pink heart-shaped nostrils.
7. In "Toy Story 2" and "Toy Story 3", what kind of toys are Mr. and Mrs. Potato Head's children?

Answer: Aliens

The aliens are originally from Pizza Planet in the first film, but they soon after escape with Woody and Buzz. From there, Mr. and Mrs. Potato Head began looking after them, and they are often recognized as their adopted children.
8. In the "Toy Story" movies, what kind of dog is Buster?

Answer: Dachshund

At the end of "Toy Story", it is Christmas time, and Andy receives Buster as a Christmas present. Although Buster is not seen at this time, he is shown in the second and third films, wandering around Andy's house.
9. In "Toy Story 3", what kind of doll is Lotso?

Answer: Lots-o'-Huggin' Bear

When Andy's toys arrive at Sunnyside Daycare, Lotso is the first to introduce himself to all the toys, and is seen by others as their leader. Lotso is a pink bear that smells like strawberries with a white belly and a purple oval nose.
10. In "Toy Story 3", when the toys enter the incinerator room, who are the first two toys to hold hands with Jessie?

Answer: Buzz and Bullseye

When the toys enter the incinerator room towards the end of the movie, Jessie asks Buzz what they should do. Buzz looks down and grabs Jessie's hand. Jessie puts her other hand on Bullseye's front hoof.
Source: Author lisajulie14

This quiz was reviewed by FunTrivia editor jmorrow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Toy Story 4 Average
2. 'Buzz Lightyear: The Adventure Begins' Difficult

5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us