FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about They Were Only Nominated Once
Quiz about They Were Only Nominated Once

They Were Only Nominated Once Trivia Quiz


Some of the best known stars have only been nominated once for academy awards never winning. In this quiz I give you their name you have to guess for which film they received their one and only nomination.

A multiple-choice quiz by oscar820. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Awards and Festivals

Author
oscar820
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
26,786
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
2017
- -
Question 1 of 10
1. Debbie Reynolds Hint


Question 2 of 10
2. Rock Hudson Hint


Question 3 of 10
3. Robert Preston Hint


Question 4 of 10
4. Lee Remick Hint


Question 5 of 10
5. Judith Anderson Hint


Question 6 of 10
6. Gene Tierney Hint


Question 7 of 10
7. Julie Harris Hint


Question 8 of 10
8. Terence Stamp Hint


Question 9 of 10
9. Steve McQueen Hint


Question 10 of 10
10. Doris Day Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jan 25 2024 : shorthumbz: 10/10
Jan 15 2024 : pughmv: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Debbie Reynolds

Answer: The Unsinkable Molly Brown

Lost Best Actress in 1964 to Julie Andrews
2. Rock Hudson

Answer: Giant

Lost Best Actor in 1956 to Yul Brynner
3. Robert Preston

Answer: Victor Victoria

Lost Best Supporting Actor in 1982 to Louis Gossett Jr.
4. Lee Remick

Answer: Days Of Wine And Roses

Lost Best Actress in 1962 to Anne Bancroft
5. Judith Anderson

Answer: Rebecca

Lost Best Supporting Actress in 1940 to Jane Darwell
6. Gene Tierney

Answer: Leave Her To Heaven

Lost Best Actress in 1945 to Joan Crawford
7. Julie Harris

Answer: Member Of The Wedding

Lost Best Actress in 1952 to Shirley Booth
8. Terence Stamp

Answer: Billy Budd

Lost Best Supporting Actor in 1962 to Ed Begley
9. Steve McQueen

Answer: The Sandpebbles

Lost Best Actor in 1966 to Paul Scofield
10. Doris Day

Answer: Pillow Talk

Lost Best Actress in 1959 to Simone Signoret. Of all the actors I've listed there isn't anyone who deserves to be honored by the Academy more than Doris Day. When the Academy wakes up maybe they will give her a long overdue honorary Oscar.
Source: Author oscar820

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/1/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us