Quiz about 1980s Hair Bands
Quiz about 1980s Hair Bands

How much do you know about 1980s Hair Bands? | Quiz


Do you know your 80's HAIR BANDS? This covers the bands that came from the 1980s!

A multiple-choice quiz by beck1114. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Heavy Metal
  8. »
  9. Hair Bands

Author
beck1114
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
173,144
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
6016
Last 3 plays: Guest 216 (5/10), rainbowriver (10/10), Guest 173 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which band sang "Talk Dirty To Me"? Hint

Poison
Faster Pussycat
Cinderella
Twisted Sister

2. What word is missing from this song by Poison? "I Want __________"!

Answer: (One Word)
3. Which is not a song by Bon Jovi? Hint

Home Sweet Home
Runaway
Never Say Goodbye
Bad Medicine

4. Who was never a member of Motley Crue? Hint

Tommy Lee
CC Deville
Vince Neil
Nikki Sixx

5. Which song does not belong with Motley Crue? Hint

Girls, Girls, Girls
18 and Life
Smokin' in the Boys Room
Dr. Feelgood

6. Who is a member of the band Skid Row? Hint

Rachel Bolan
Sammy Hagar
Richie Sambora
David Lee Roth

7. Michael Damien had a hit song in the 80's. Which one was it? Hint

Love Stinks
Rock On
Youth Gone Wild
The Postman

8. Which song below below does not belong to the band Warrant? Hint

I Wanna Rock
Uncle Tom's Cabin
Cherry Pie
Down Boys

9. What is Axl Rose's birth name? Hint

William Bruce Rose
Bret Dahl
Jani Lane
Victor Rose

10. In what US state did Jani Lane die? Hint

Ohio
California
New York
Pennsylvania


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which band sang "Talk Dirty To Me"?

Answer: Poison

Poison toured in the summer of 2004 with KISS!
2. What word is missing from this song by Poison? "I Want __________"!

Answer: Action

This is another hit song from the band Poison!
3. Which is not a song by Bon Jovi?

Answer: Home Sweet Home

"Home Sweet Home" was done by Motley Crue.
4. Who was never a member of Motley Crue?

Answer: CC Deville

CC Deville is the lead guitarist for Poison and former singer of the band Samantha 7.
5. Which song does not belong with Motley Crue?

Answer: 18 and Life

"18 and Life" was the first hit song of Skid Row!
6. Who is a member of the band Skid Row?

Answer: Rachel Bolan

Rachel Bolan was most known for wearing an earring that was attached to his nose ring in the late 80's!
7. Michael Damien had a hit song in the 80's. Which one was it?

Answer: Rock On

Michael Damien is "Danny" on the hit soap "The Young and the Restless"!
8. Which song below below does not belong to the band Warrant?

Answer: I Wanna Rock

"I Wanna Rock" was done by Twisted Sister and was one of their biggest hits!
9. What is Axl Rose's birth name?

Answer: William Bruce Rose

Axl Rose was born William Bruce Rose, he grew up as William Bailey, and later had his name changed to W. Axl Rose. His band is Guns N Roses.
10. In what US state did Jani Lane die?

Answer: California

Jani Lane former singer of Warrant lived in Ohio Florida and California.
Source: Author beck1114

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 31 2023 : Guest 216: 5/10
Jan 28 2023 : rainbowriver: 10/10
Jan 27 2023 : Guest 173: 10/10
Jan 26 2023 : Guest 163: 10/10
Jan 26 2023 : Guest 174: 9/10
Jan 25 2023 : Guest 208: 8/10
Jan 24 2023 : Guest 66: 9/10
Jan 23 2023 : Guest 24: 0/10
Jan 20 2023 : Guest 67: 10/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us