Quiz about ABBA Lyrics
Quiz about ABBA Lyrics

15 Question Music Quiz: ABBA Lyrics | Music


These are probably too easy for hardcore fans but have a laugh anyway! Sit back and enjoy remembering the cheesy lyrics.

A multiple-choice quiz by cymru. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. ABBA

Author
cymru
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
15,313
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
12 / 15
Plays
17903
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 2 (11/15), Guest 92 (15/15), Guest 81 (15/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. There was something in the air that night __
___ ___
___ Fernando!
Hint

we had a fight
I saw the light
the stars were bright
I flew a kite

2. Dancing Queen ___ _ __
__ ___
Hint

Days have gone who knows where they've been
I've been jiving with Charlie Sheen
Young and sweet only seventeen
All around here is squeaky clean

3. Thank you for the music _ __ _ ___ Hint

the songs I'm singing
I love to sing it
I am so happy
The joy you gave me

4. The history book on the shelf _ __
___ ___
Hint

is always repeating itself
is never enough by itself
is never what you may think
never says what you need

5. I don't wanna talk... Hint

though I suppose I have to
do I really need to
will you do it for me
about things we've gone through

6. Easy one for you - Voulez Vous... Hint

Scooby bap
Oh woh
Ah ha
MM hmm

7. Mamma Mia, does it show again, my my, Hint

I will always love you
just what I am feeling
eyes don't tell a lie
just how much I missed you

8. Well I could dance with you honey, Hint

Show you all my money
Be your little bunny
If you think it's funny
Till the day gets sunny

9. Chiquitita tell me the truth.... Hint

I'm a shoulder you can cry on
my shoulder is always yours
I will listen to you baby
I'm your best friend

10. The love you gave me __ _ _ __ _ Hint

No-one else can save me
Who is gonna save me?
You can't even save me
Nothing else can save me

11. I'm nothing special, in fact _ _ _ _ _ __ Hint

I'm a bit of a bore
I'm a little boring
I can't even dance
I don't who I am

12. I believe in ___ Hint

believing
santa
angels
fairies

13. If you see the wonder _ _ ____ Hint

of a fairytale
please let me know
of the magic land
take me there someday

14. Gimme Gimme Gimme _ __
__ ____
Hint

Some love after midnight
A man in the evening
A man in the morning
A man after midnight

15. Where are those happy days...? Hint

they seem so hard to find
I shared with you
they've all gone
I used to love the fonze


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. There was something in the air that night __ ___ ___ ___ Fernando!

Answer: the stars were bright

2. Dancing Queen ___ _ __ __ ___

Answer: Young and sweet only seventeen

3. Thank you for the music _ __ _ ___

Answer: the songs I'm singing

4. The history book on the shelf _ __ ___ ___

Answer: is always repeating itself

5. I don't wanna talk...

Answer: about things we've gone through

6. Easy one for you - Voulez Vous...

Answer: Ah ha

Sorry - couldn't resist!
7. Mamma Mia, does it show again, my my,

Answer: just how much I missed you

8. Well I could dance with you honey,

Answer: If you think it's funny

9. Chiquitita tell me the truth....

Answer: I'm a shoulder you can cry on

10. The love you gave me __ _ _ __ _

Answer: Nothing else can save me

11. I'm nothing special, in fact _ _ _ _ _ __

Answer: I'm a bit of a bore

12. I believe in ___

Answer: angels

13. If you see the wonder _ _ ____

Answer: of a fairytale

14. Gimme Gimme Gimme _ __ __ ____

Answer: A man after midnight

15. Where are those happy days...?

Answer: they seem so hard to find

Source: Author cymru

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 30 2023 : Guest 2: 11/15
Jan 29 2023 : Guest 92: 15/15
Jan 28 2023 : Guest 81: 15/15
Jan 28 2023 : IggyPop12: 10/15
Jan 28 2023 : Guest 68: 12/15
Jan 28 2023 : Guest 89: 15/15
Jan 28 2023 : Guest 114: 14/15
Jan 27 2023 : Guest 82: 14/15
Jan 27 2023 : Guest 81: 1/15

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us