Quiz about Difficult ABBA lyrics
Quiz about Difficult ABBA lyrics

Difficult ABBA lyrics Trivia Quiz


Here's my tribute to the greatest band of all time...ABBA! Note, I made this quiz very hard, if you are not a true ABBA fan, you may find this very difficult. Please enjoy....Jay DALLAS

A multiple-choice quiz by JayDALLAS. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. ABBA

Author
JayDALLAS
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
17,625
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
4084
Last 3 plays: Guest 62 (15/15), Guest 31 (15/15), Guest 209 (15/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Like a roller in the ocean, life is motion... Hint

Dancing Queen
Move On
Summer Night City
Cassandra

2. I said 'Brother can you tell me is it right or is it wrong?' He said 'keep on rockin' baby 'till the night is gone' Hint

Fernando
Dum Dum Diddle
The Piper
On and On and On

3. Jerry works at the office, Sue lies by the pool... Hint

Voulez Vous
Tiger
I Am The City
Hole In Your Soul

4. There's not, I think, a single episode of Dallas that I didn't see. I must have gone to bed around a quarter after ten, I need a lot of sleep, and so I like to be in bed by then... Hint

The Day Before You Came
My Love, My LIfe
One Man, One Woman
Knowing Me, Knowing You

5. All I see is a big balloon, half-way up to the moon... Hint

Should I Laugh Or Cry
If It Wasn't For The Nights
Our last Summer
One of Us

6. Yet I feel I'm like an outward-bound, pushed around, refugee ... Hint

Tiger
Eagle
I am The City
I'm a Marionette

7. When you were lonely, needed a man.... Hint

When All Is Said And Done
Take A Chance On me
Why Did It Have To Be Me
Kisses Of Fire

8. I believe your new girl let you down.... Hint

Waterloo
I've Been Waiting For You
The King Kong Song
The King Has Lost His Crown

9. It was like shooting a sitting duck.... Hint

Angeleyes
Lay All Your Love On Me
Slipping Through My Fingers
Money, Money, Money

10. Trust me, you just can't escape from reality. Boy meets girl.... Hint

That's Me
Put On Your White Sombrero
The Visitors
Dream World

11. Uh-huh, uh-huh, look what you've done, I'm missing all the fun... Hint

You Owe Me One
As Good As New
S.O.S.
Lovers

12. I don't think I'm different or in any way unique... Hint

Honey Honey
Lovelight
The Name of the Game
Me and I

13. One look and you're hypnotized... Hint

The Winner Takes It All
Angeleyes
I Have a Dream
Gimme Gimme Gimme

14. Do you still recall the fateful night we crossed the Rio Grande... Hint

Chiquitita
Ring Ring
Does Your Mother Know?
Fernando

15. She says I began to sing long before I could talk... Hint

Rock Me
Summer Night City
Thank You For The Music
Bang A Boomerang


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Like a roller in the ocean, life is motion...

Answer: Move On

2. I said 'Brother can you tell me is it right or is it wrong?' He said 'keep on rockin' baby 'till the night is gone'

Answer: On and On and On

3. Jerry works at the office, Sue lies by the pool...

Answer: Hole In Your Soul

4. There's not, I think, a single episode of Dallas that I didn't see. I must have gone to bed around a quarter after ten, I need a lot of sleep, and so I like to be in bed by then...

Answer: The Day Before You Came

5. All I see is a big balloon, half-way up to the moon...

Answer: Should I Laugh Or Cry

6. Yet I feel I'm like an outward-bound, pushed around, refugee ...

Answer: I'm a Marionette

7. When you were lonely, needed a man....

Answer: Why Did It Have To Be Me

8. I believe your new girl let you down....

Answer: The King Has Lost His Crown

9. It was like shooting a sitting duck....

Answer: Lay All Your Love On Me

10. Trust me, you just can't escape from reality. Boy meets girl....

Answer: Dream World

11. Uh-huh, uh-huh, look what you've done, I'm missing all the fun...

Answer: You Owe Me One

12. I don't think I'm different or in any way unique...

Answer: Me and I

13. One look and you're hypnotized...

Answer: Angeleyes

14. Do you still recall the fateful night we crossed the Rio Grande...

Answer: Fernando

15. She says I began to sing long before I could talk...

Answer: Thank You For The Music

Source: Author JayDALLAS

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 28 2023 : Guest 62: 15/15
Jan 15 2023 : Guest 31: 15/15
Jan 15 2023 : Guest 209: 15/15
Jan 13 2023 : Guest 170: 10/15
Jan 13 2023 : Guest 71: 4/15
Jan 09 2023 : Guest 98: 15/15
Jan 09 2023 : Guest 77: 15/15
Jan 08 2023 : Stonesman: 7/15
Dec 25 2022 : Guest 88: 14/15

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Gimme! Gimme! Gimme! the ABBA Song Name Easier
2. First Lines Of ABBA Songs Easier
3. ABBA Lyrics Average
4. ABBA First Liners Average
5. ABBA på Svenska Average
6. ABBA Average
7. ABBA Were Tops Average
8. ABBA - privately 2 Average
9. "The Visitors" by ABBA Average
10. Matching ABBA songs to Albums Average
11. In Other Words, ABBA Average
12. Ultimate ABBA Lyrics Average

Referenced Topics
Music   World   Moons   ABBA  

Other Destinations
  Explore Other Quizzes by JayDALLAS

  Go to Music A-C Quizzes

  More ABBA Quizzes

  FunTrivia Homepage

2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us