Quiz about Aerosmith Lyrics For True Fans 3
Quiz about Aerosmith Lyrics For True Fans 3

Aerosmith Lyrics For True Fans 3 Quiz


OK! So the first two were tooooo easy, try this one out.

A multiple-choice quiz by diamond_ring. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Aerosmith

Author
diamond_ring
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
145,509
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
842
Last 3 plays: Guest 190 (10/10), Guest 76 (3/10), Guest 189 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. "When I'm sad she comes to me, with a thousand smiles she gives to me free." Hint

"Fly Away From Here"
"Girl Keeps Coming Apart"
"Face"
"Little Wing"

2. "But we can tell 'em no, or we could let it go. But I'd rather be a hangin' on." Hint

"The Other Side"
"Rag Doll"
"Blind Man"
"Livin' on the Edge"

3. "You know I never seem to give or ever get enough. And I just can't seem to live without that sweet bodacious stuff". Hint

"What it Takes"
"Pink"
"Seasons of Wither"
"Lizard Love"

4. "A bright yellow sun that will make the crops come and let the old days go". Hint

"Girls of Summer"
"No Surprize"
"Remember (Walking in the Sand)"
"Major Barbara"

5. "Ladies hold the aces and their lovers call it passion. The men call it pleasure but to me it's old fashioned. Times they're a changin' nothing ever stands still, If I don't stop a changin' I'll be writing my will". Hint

"No More, No More"
"The Reason a Dog"
"Deuces are Wild"
"Beyond Beautiful"

6. "I ain't complainin' 'cause everything's rotten. Go insanin' an' anything's forgotten." Hint

"Let it Slide"
"Movin' Out"
"Rats in the Cellar"
"Walkin' the Dog"

7. "Holy lands are sinkin' birds take to the sky. The prophets are all stinking drunk, I know the reason why." Hint

"Draw the Line"
"Nobody's Fault"
"Kings and Queens"
"One Way Street"

8. "Where you came from you ain't alone, Live and loved from the old jaw bone, Oh don't you cry you're home sweet home." Hint

"Chiquita"
"Mia"
"Hole in my Soul"
"Dream On"

9. "Rockin' in the cradle with a high school vamp, screaming and hummin'like an old tube amp" Hint

"What Kind of Love Are You On"
"Rockin' Pneumonia and the Boogie Woogie Flu"
"Riff and Roll"
"Walk this Way"

10. "You got to get yourself back on your feet
Well...no baby fooling everybody you meet
Oh oh oh...Oh oh oh...oh...oh...oh...
Oh baby hummingeverybody
Chewing everybody
"Booting everybody
Loving everybody
Licking everybody you meet".
Hint

"Sweet Emotion"
"Dude (looks like a lady)"
"Beyond Beautiful"
"One Way Street"


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "When I'm sad she comes to me, with a thousand smiles she gives to me free."

Answer: "Little Wing"

The only time I hear this is on a real scratchy computer copy, Can't remember when or how, but I love to listen to it.
2. "But we can tell 'em no, or we could let it go. But I'd rather be a hangin' on."

Answer: "Livin' on the Edge"

One of my all time favourite videos, "get outta the way Joe, there's a train coming" 'LOTE' apparently was inspired by the rioting in LA.
3. "You know I never seem to give or ever get enough. And I just can't seem to live without that sweet bodacious stuff".

Answer: "Lizard Love"

I've only heard this once. One time! And I was hooked by the lyrics even before that. Maybe I'll get to buy it on CD someday?
4. "A bright yellow sun that will make the crops come and let the old days go".

Answer: "Major Barbara"

A song with smooth lines, great 'fluid feeling'- I don't know how else to describe it. Disc 3 of 'Pandora's Box', 1991, though it is on 'Classics Live', too (1986).
5. "Ladies hold the aces and their lovers call it passion. The men call it pleasure but to me it's old fashioned. Times they're a changin' nothing ever stands still, If I don't stop a changin' I'll be writing my will".

Answer: "No More, No More"

Akin to a page of the Aerosmith story. From the 1975 'Toys in the Attic'.
6. "I ain't complainin' 'cause everything's rotten. Go insanin' an' anything's forgotten."

Answer: "Rats in the Cellar"

"We needed an answer to TOYS IN THE ATTIC. We were getting lower and more down and dirty. So the cellar seemed like a good place to go." - Joe Perry.
7. "Holy lands are sinkin' birds take to the sky. The prophets are all stinking drunk, I know the reason why."

Answer: "Nobody's Fault"

In the key of F sharp, one of my favourite of Brad Whitford's finest. Something to do with an Earthquake experience! From the 1976 album 'Rocks".
8. "Where you came from you ain't alone, Live and loved from the old jaw bone, Oh don't you cry you're home sweet home."

Answer: "Mia"

Written by Steven for someone very special. From 'Night in the Ruts'.
9. "Rockin' in the cradle with a high school vamp, screaming and hummin'like an old tube amp"

Answer: "What Kind of Love Are You On"

From the film "Armageddon" I think it's a brilliant song, but then all they did for the film went to make it a great soundtrack.
10. "You got to get yourself back on your feet Well...no baby fooling everybody you meet Oh oh oh...Oh oh oh...oh...oh...oh... Oh baby hummingeverybody Chewing everybody "Booting everybody Loving everybody Licking everybody you meet".

Answer: "One Way Street"

An early Steven Tyler penned classic. From the first of the band's self titled 'Aerosmith', 1973.
Source: Author diamond_ring

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 27 2023 : Guest 190: 10/10
Jan 23 2023 : Guest 76: 3/10
Dec 08 2022 : Guest 189: 9/10

Score Distribution

quiz
1/28/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us