FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Cure Songs
Quiz about Cure Songs

Cure Songs Trivia Quiz


This one's for die hard Cure fans. I'll give you the Cure lyrics, and you tell me which song it's from.

A multiple-choice quiz by Morrigan716. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Cure

Author
Morrigan716
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
41,579
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
9 / 15
Plays
2275
- -
Question 1 of 15
1. ''This dream never ends,' you said. 'This feeling never goes. The time will never come to slip away''. Hint


Question 2 of 15
2. 'The further we go and older we grow the more we know the less we show.' Hint


Question 3 of 15
3. 'Prepare yourself for bed. The light is bright and glares on white walls.' Hint


Question 4 of 15
4. 'Smear this man across the walls like strawberries and cream.' Hint


Question 5 of 15
5. 'I'd love to touch the sky tonight. I'd love to touch the sky. So take me in your arms and lift me like a child.' Hint


Question 6 of 15
6. 'I hear her voice calling my name. The sound is deep in the dark'. Hint


Question 7 of 15
7. 'Waiting for the telephone to ring, and I'm wondering where she's been.' Hint


Question 8 of 15
8. 'The sun is up. I'm so happy I could scream. And there's no where else in the world I'd rather be.' Hint


Question 9 of 15
9. 'Just as I'm breaking free she hangs herself in front of me. Slips her dress like a flag to the floor. Hands in the sky surrenders it all'. Hint


Question 10 of 15
10. 'Let me take your hands, I'm shaking like milk'. Hint


Question 11 of 15
11. ''I don't care.' If only I could say that and not feel so sick and scared.' Hint


Question 12 of 15
12. 'Hopelessly drift in the eyes of the ghost again. Down on my knees with my hands in the air again.' Hint


Question 13 of 15
13. 'Shapes in the drink like Christ. Cracks in the pale blue wall.' Hint


Question 14 of 15
14. 'Misjudged your limits. Pushed you too far. Took you for granted. Thought that you needed me more.' Hint


Question 15 of 15
15. 'Then an angel would come with burning eyes like stars and bury us deep in his velvet arms.' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. ''This dream never ends,' you said. 'This feeling never goes. The time will never come to slip away''.

Answer: 'Bloodflowers'

From 'Bloodflowers'.
2. 'The further we go and older we grow the more we know the less we show.'

Answer: 'Primary'

From 'Faith'.
3. 'Prepare yourself for bed. The light is bright and glares on white walls.'

Answer: 'Charlotte Sometimes'

This was a single, not on any album except, 'Staring at the Sea'.
4. 'Smear this man across the walls like strawberries and cream.'

Answer: 'Push'

From 'Head on the Door'.
5. 'I'd love to touch the sky tonight. I'd love to touch the sky. So take me in your arms and lift me like a child.'

Answer: 'One More Time'

From 'Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me'.
6. 'I hear her voice calling my name. The sound is deep in the dark'.

Answer: 'A Forest'

From 'Seventeen Seconds'.
7. 'Waiting for the telephone to ring, and I'm wondering where she's been.'

Answer: '10:15 Saturday Night'

From 'Three Imaginary Boys' (UK) and 'Boys Don't Cry' (US).
8. 'The sun is up. I'm so happy I could scream. And there's no where else in the world I'd rather be.'

Answer: 'Mint Car'

From 'Wild Mood Swings'.
9. 'Just as I'm breaking free she hangs herself in front of me. Slips her dress like a flag to the floor. Hands in the sky surrenders it all'.

Answer: 'From the Edge of the Deep Green Sea'

From 'Wish'.
10. 'Let me take your hands, I'm shaking like milk'.

Answer: 'Let's Go to Bed'

From 'Japanese Whispers'.
11. ''I don't care.' If only I could say that and not feel so sick and scared.'

Answer: 'The Top'

From 'The Top'.
12. 'Hopelessly drift in the eyes of the ghost again. Down on my knees with my hands in the air again.'

Answer: 'Untitled'

From 'Disintegration'.
13. 'Shapes in the drink like Christ. Cracks in the pale blue wall.'

Answer: 'Piggy in the Mirror'

From 'The Top'.
14. 'Misjudged your limits. Pushed you too far. Took you for granted. Thought that you needed me more.'

Answer: 'Boys Don't Cry'

From 'Boys Don't Cry'.
15. 'Then an angel would come with burning eyes like stars and bury us deep in his velvet arms.'

Answer: 'If Only Tonight We Could Sleep'

From 'Kiss Me'.
Source: Author Morrigan716

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Referenced Topics
Music   World   Albums   Names   Ghosts   Blue   Japanese Language   Green   Blues   The Sun   Cure   White  

Other Destinations
  Explore Other Quizzes by Morrigan716

  Go to Music A-C Quizzes

  More Cure Quizzes

  FunTrivia Homepage

5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us