FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Cure Bsides
Quiz about The Cure Bsides

The Cure B-sides Trivia Quiz


This is for real Cure fans. You have to find the song from which these lyrics are taken from, and they are all b-sides! Good luck!

A multiple-choice quiz by veggiekitten. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Cure

Author
veggiekitten
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
82,994
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
9 / 15
Plays
555
- -
Question 1 of 15
1. "You're so desperate not to let those years of care all go to waste". Hint


Question 2 of 15
2. "Crack the stone invade my head dropping honey dropping dead again". Hint


Question 3 of 15
3. "Your special days your winning ways you're living out the past". Hint


Question 4 of 15
4. "But instead I change into a rage and run around without a face...". Hint


Question 5 of 15
5. "I slept at nights there hysterically twisted and turned but I couldn't get free". Hint


Question 6 of 15
6. "You fill my head all full of rainbows". Hint


Question 7 of 15
7. "I've been up for days and I feel like a laboratory rat inside a maze". Hint


Question 8 of 15
8. "Makes me feel so strange inside dazed confused and starry-eyed". Hint


Question 9 of 15
9. "You just slip to the floor just slip to your knees". Hint


Question 10 of 15
10. "It would be so perfect if you would just fall out the window!". Hint


Question 11 of 15
11. "Move in me be like you used to be". Hint


Question 12 of 15
12. "Tell yourself we'll start again tell yourself it's not the end". Hint


Question 13 of 15
13. "If I could just once catch your eye invisible against the words". Hint


Question 14 of 15
14. "I lift my lips from kissing you and kiss the sky wide deepest blue". Hint


Question 15 of 15
15. "And as a wonder of the world she sucks my breath away". Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "You're so desperate not to let those years of care all go to waste".

Answer: "I'm Cold"

This is the b-side of the song "Jumping Someone Else's Train". It was released in 1979 and is not available on cd. The only way you can get it is on the "Standing On The Beach" cassette where a lot of other rare b-sides can be found. The backing vocals are made by Siouxsie Sioux from Siouxsie And The Banshees.
2. "Crack the stone invade my head dropping honey dropping dead again".

Answer: "New Day"

This is the b-side of the song "Close To Me".It was released in 1985 and can be found on the "Standing On The Beach" cassette.
3. "Your special days your winning ways you're living out the past".

Answer: "Pillbox Tales"

This is the b-side of the song "Boys Don't Cry". It was the second time the song "Boys Don't Cry" was recorded so they made a new b-side as well. It was released in March 1986.
4. "But instead I change into a rage and run around without a face...".

Answer: "Sugar Girl"

This is the b-side of the song "Just Like Heaven". It cannot be found on cd, only on the 12 inch single. But some Cure bootlegs are featuring this song.
5. "I slept at nights there hysterically twisted and turned but I couldn't get free".

Answer: "A Japanese Dream"

This is the b-side of the song "Why Can't I Be You?" It was released in April 1987.
6. "You fill my head all full of rainbows".

Answer: "Halo"

This is the b-side of the song "Friday I'm in love". It was one of the two b-side on the single, the other one was "Scared As You".
7. "I've been up for days and I feel like a laboratory rat inside a maze".

Answer: "Out Of Mind"

This is the b-side of the song "Lullaby". It was one of the two b-sides on the single, the other one was "Babble".
8. "Makes me feel so strange inside dazed confused and starry-eyed".

Answer: "Home"

This is the b-side of the song "Mint Car". This song isn't featured in all copies of the single "Mint Car". It is in the USA or the UK, but in Canada it isn't.
9. "You just slip to the floor just slip to your knees".

Answer: "The Big Hand"

This is the b-side of the song "A Letter To Elise". It was released in 1992 with another b-side, "A Foolish Arrangement".
10. "It would be so perfect if you would just fall out the window!".

Answer: "Throw Your Foot"

This is the b-side of the song "The Caterpillar". It was released in May 1984 and featured on the "Standing On The Beach" cassette.
11. "Move in me be like you used to be".

Answer: "Breathe"

This is the b-side of the song "Catch". It was released in June 1987 along with another b-side, "A Chain Of Flowers".
12. "Tell yourself we'll start again tell yourself it's not the end".

Answer: "The Exploding Boy"

This is the b-side of the song "Inbetween Days". It was released in July 1985 and can be found on the cassette "Standing On The Beach".
13. "If I could just once catch your eye invisible against the words".

Answer: "2 Late"

This is the b-side of the song "Lovesong". The other b-side on the single is "Fear Of Ghosts". It was released in 1989.
14. "I lift my lips from kissing you and kiss the sky wide deepest blue".

Answer: "This Twilight Garden"

This is the b-side of the song "High". It was released in March 1992 and the other b-side on this single is "Play".
15. "And as a wonder of the world she sucks my breath away".

Answer: "A Pink Dream"

This is the b-side (another one) of the song "Mint Car". "Mint Car" was the second single from the record "Wild Mood Swings" and it was released in 1996 with the other b-sides "Waiting" and "Home".
Source: Author veggiekitten

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us