FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Do It With Madonna by The Androids
Quiz about Do It With Madonna by The Androids

"Do It With Madonna" by The Androids Quiz


'Do It With Madonna' is a cool song by The Androids. See if you know the lyrics well by taking my quiz.

A multiple-choice quiz by tamminsursok. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. A

Author
tamminsursok
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
105,651
Updated
Jun 13 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
583
- -
Question 1 of 10
1. You know Christina's got the what? Hint


Question 2 of 10
2. Pink is cute but still a what? Hint


Question 3 of 10
3. When Britney sings it sounds what? Hint


Question 4 of 10
4. I'd really like to be with Kylie. I think she's really, really what? Hint


Question 5 of 10
5. (Madonna) She's really got me what? Hint


Question 6 of 10
6. (Britney) How would you like to be with her? She's always hanging with her what? Hint


Question 7 of 10
7. (Madonna) Have you seen that film clip where she's wearing the what? Hint


Question 8 of 10
8. "I wonder if I could get Kylie, to want to..." Hint


Question 9 of 10
9. What is the order that the band sings about each girl? Hint


Question 10 of 10
10. In the film clip, all the singers mentioned in the song are played by men.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. You know Christina's got the what?

Answer: Body

Christina Aguilera started her career on 'The Mickey Mouse Club' with Britney Spears, Keri Russell and Justin Timberlake. Her first single was titled 'Genie In A Bottle.'
2. Pink is cute but still a what?

Answer: Baby

Pink's real name is Alicia Moore. Her first album was called 'Can't Take Me Home' and her newest is 'Mizundaztood.'
3. When Britney sings it sounds what?

Answer: Amazing

Britney Jean Spears was born in Louisianna in December 1980. This blonde singer is easily one of the world's most popular artists today. Her first single '...Baby One More Time' was shot in the same high school used for 'Grease.'
4. I'd really like to be with Kylie. I think she's really, really what?

Answer: Hot

Kylie Minogue started off as an actor on 'Neighbours', while her sister, Dannii, was an actor on 'Home and Away'.
5. (Madonna) She's really got me what?

Answer: On my knees

Born in August 1958, Madonna is looking great for her age. She has a son with her husband Guy Ritchie, and a daughter from a previous relationship. Her song 'Papa Don't Preach' has recently been re-recorded by daughter of Ozzy Osbourne, Kelly Osbourne.
6. (Britney) How would you like to be with her? She's always hanging with her what?

Answer: Mum

Britney Spears' mum is named Lynn Spears. Britney sister, Jamie Lynn, was used to play younger Lucy in Britney's debut film 'Crossroads.'
7. (Madonna) Have you seen that film clip where she's wearing the what?

Answer: Cowboy Hat

The are refering to the video clip that goes like this 'Don't you ever tell me, love isn't true, it's just something that we do...'
8. "I wonder if I could get Kylie, to want to..."

Answer: do it with Madonna

The Androids had a hard time deciding whether the song was going to be about Kylie or Madonna. They love them both.
9. What is the order that the band sings about each girl?

Answer: Christina, Pink, Britney, Kylie

Christina Aguilera was born on December 18 1980. Alicia Moore (Pink)was born on September 8 1979. Britney Spears was born on December 2 1981 and Kylie Minouge was born on May 28 1968.
10. In the film clip, all the singers mentioned in the song are played by men.

Answer: True

Yes, that's right. Although it's pretty hard to tell with Kylie and Madonna, you can see it in Pink, Britney and Christina.
Source: Author tamminsursok

This quiz was reviewed by FunTrivia editor silverginger before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us