FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about I Honestly Love You
Quiz about I Honestly Love You

I Honestly Love You Trivia Quiz


"I love you, I honestly love you"! Do you know the song by the woman we all love, Olivia Newton John? Let's see!

A multiple-choice quiz by lumber78006. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Olivia Newton-John

Author
lumber78006
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
332,954
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
515
- -
Question 1 of 10
1. The first line of the song is: "Maybe I hang around here a little more than ____".
Hint


Question 2 of 10
2. What completes the next line?

"But I got something to tell you, that I never thought _____".
Hint


Question 3 of 10
3. Fill in the next line: "But I believe you really ought to know, ______". Hint


Question 4 of 10
4. What is the missing word?

"You don't have to ___, I see it in your eyes".
Hint


Question 5 of 10
5. The complete next line is: "Maybe it was better left unsaid, this is _____ and simple, and you should realize". Hint


Question 6 of 10
6. "That it's coming from my ______ and not my head".

Choose the word that completes this line.
Hint


Question 7 of 10
7. Fill in the next verse: "I'm not trying to make you feel ____, I'm not trying to make you anything at all". Hint


Question 8 of 10
8. What word completes the next line?

"And you shouldn't ____ the chance, when you've got the chance to say".
Hint


Question 9 of 10
9. The next lyric: "If we both were born in another place and time, this moment might be ending in a _____". Hint


Question 10 of 10
10. In the song "I Honestly Love You", how many times does Olivia say "I honestly love you" at the end of the song? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 28 2024 : Guest 70: 7/10
Jun 18 2024 : bernie73: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The first line of the song is: "Maybe I hang around here a little more than ____".

Answer: I should

"I Honestly Love You" was released in 1974 by Olivia Newton-John. In the US, it was a single on the album "Long Live Love".
2. What completes the next line? "But I got something to tell you, that I never thought _____".

Answer: I would

Jeff Barry and Peter Allen wrote the song "I Honestly Love You". Peter Allen died in 1992.
3. Fill in the next line: "But I believe you really ought to know, ______".

Answer: I love you, I honestly love you

"I Honestly Love You" topped the charts in the U.S. on October 5, 1974. It stayed in the number one spot for three weeks.
4. What is the missing word? "You don't have to ___, I see it in your eyes".

Answer: answer

Olivia Newton-John's first song to go to number one in the United States was "I Honestly Love You". It also went to number one in Canada.
5. The complete next line is: "Maybe it was better left unsaid, this is _____ and simple, and you should realize".

Answer: pure

"I Honestly Love You" sold over two million copies. It was certified platinum.
6. "That it's coming from my ______ and not my head". Choose the word that completes this line.

Answer: heart

"I Honestly Love You" reached number 11 on VH1's "40 Most Softsational Soft Rock Songs" list. This honor was given in March 2007.
7. Fill in the next verse: "I'm not trying to make you feel ____, I'm not trying to make you anything at all".

Answer: uncomfortable

"I Honestly Love You" won a Grammy Award for Record of the Year in 1974. Olivia Newton-John also won the Grammy for Female Pop Vocal Performance that same year.
8. What word completes the next line? "And you shouldn't ____ the chance, when you've got the chance to say".

Answer: blow

The B-side to "I Honestly Love You" was "Get Your Paper Dues" in the U.S. The B-side in the U.K. was "Home Ain't Home Anymore".
9. The next lyric: "If we both were born in another place and time, this moment might be ending in a _____".

Answer: kiss

Olivia Newton-John amassed ten number singles, including a record seven consecutively. This streak all started with "I Honestly Love You".
10. In the song "I Honestly Love You", how many times does Olivia say "I honestly love you" at the end of the song?

Answer: twice

"I Honestly Love You" was re-released in 1998. The re-release featured Babyface on background vocals.
Source: Author lumber78006

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Pagiedamon before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us