FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jimmy Buffett Music
Quiz about Jimmy Buffett Music

Jimmy Buffett Music Trivia Quiz


Jimmy has been performing for over 30 years. How much do you remember about Jimmy's music? Find out and have fun!

A multiple-choice quiz by creamowheat. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Jimmy Buffett

Author
creamowheat
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
56,274
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
4037
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 138 (10/10), Guest 73 (8/10), Guest 162 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. In the song 'He Went To Paris', what was he looking for in Paris? Hint


Question 2 of 10
2. According to a Buffett song title 'Life Is Just a _____
____'?
Hint


Question 3 of 10
3. Finish this Album title 'Boats, Beaches, Bars and ________'! Hint


Question 4 of 10
4. In the song, 'Pencil Thin Mustache', whose picture did Jimmy want autographed? Hint


Question 5 of 10
5. According to a Buffett song title, what did Jimmy say that he would play for? Hint


Question 6 of 10
6. In the song 'That's my Story and I'm Stickin' to it', who did he say stole all of his money? Hint


Question 7 of 10
7. In the song, 'Son of a Son of a Sailor', Jimmy sang that he was glad that he did not live in a what? Hint


Question 8 of 10
8. In the song 'Cheeseburger in Paradise', what type of habits did Jimmy say he was trying to amend? Hint


Question 9 of 10
9. From the song 'Miss You So Badly' what hotel were they staying in? Hint


Question 10 of 10
10. From the song 'Margaritaville', what was the tattoo of? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 25 2024 : Guest 138: 10/10
Feb 24 2024 : Guest 73: 8/10
Feb 20 2024 : Guest 162: 8/10
Feb 18 2024 : irishchic5: 8/10
Feb 14 2024 : Guest 24: 9/10
Feb 10 2024 : Guest 174: 10/10
Feb 08 2024 : Guest 174: 8/10
Jan 27 2024 : Guest 104: 9/10
Jan 19 2024 : Guest 75: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the song 'He Went To Paris', what was he looking for in Paris?

Answer: answers

It is off the 'White Sport Coat and Pink Crustacean' album
2. According to a Buffett song title 'Life Is Just a _____ ____'?

Answer: Tire Swing

This song came from the 'A1A' album.
3. Finish this Album title 'Boats, Beaches, Bars and ________'!

Answer: Ballads

This box set came out in 1992.
4. In the song, 'Pencil Thin Mustache', whose picture did Jimmy want autographed?

Answer: Andy Devine

This one was off of the 'Living and Dying in Three Quarter Time' album.
5. According to a Buffett song title, what did Jimmy say that he would play for?

Answer: Gumbo

This is from the 'Beach House on the Moon' album released in 1999.
6. In the song 'That's my Story and I'm Stickin' to it', who did he say stole all of his money?

Answer: Spacemen

This song was off of the 'Off to See the Lizard' album.
7. In the song, 'Son of a Son of a Sailor', Jimmy sang that he was glad that he did not live in a what?

Answer: trailer

This was from the 'Son of a Son of a Sailor' album.
8. In the song 'Cheeseburger in Paradise', what type of habits did Jimmy say he was trying to amend?

Answer: carnivorous

The 'Son of a Son of a Sailor' album went platinum and was released in 1978.
9. From the song 'Miss You So Badly' what hotel were they staying in?

Answer: Holiday Inn

This one is from the 'Changes in Latitudes, Changes in Attitudes' Album.
10. From the song 'Margaritaville', what was the tattoo of?

Answer: A Mexican cutie

The 'Changes in Latitudes, Changes in Attitudes' album was released in 1977, and I was only 4 years old. It is a classic.
Source: Author creamowheat

This quiz was reviewed by FunTrivia editor minch before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/1/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us