FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jimmy Buffett lyrics
Quiz about Jimmy Buffett lyrics

Jimmy Buffett lyrics | 10 Question Music Multiple Choice Quiz


Think you're a parrothead? Well, put down the cheeseburger and Corona and test your knowledge of the man from Key West (no, not Hemingway!)

A multiple-choice quiz by max829. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Jimmy Buffett

Author
max829
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
14,437
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3095
Last 3 plays: Guest 162 (6/10), Guest 100 (3/10), Guest 174 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'I spent four lonely days in a brown LA haze and I just want you back by my side.' Hint


Question 2 of 10
2. 'I go for younger women, lived with several awhile.' Hint


Question 3 of 10
3. 'Good God Almighty, which way do I steer?' Hint


Question 4 of 10
4. 'When the dust had finally settled and the air had quickly cleared, things were better off than I had feared' Hint


Question 5 of 10
5. 'Sometimes I kinda get real ill, when I receive my monthly telephone bill. But you say it and I'll pay it...' Hint


Question 6 of 10
6. 'I have an uncle who owns the bank, he's a self made millionaire' Hint


Question 7 of 10
7. 'Then I got a guitar found a job in a bar, Playing acid rock til I was numb' Hint


Question 8 of 10
8. 'Let me tell you now, she can eat her own weight up in crab meat And there's plenty of that down there by the sea' Hint


Question 9 of 10
9. ''I rounded first, never thought of the worst As I studied the shortstop's position' Hint


Question 10 of 10
10. 'I will never love another, Wait for me until I return' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 20 2024 : Guest 162: 6/10
Feb 13 2024 : Guest 100: 3/10
Feb 08 2024 : Guest 174: 6/10
Jan 17 2024 : Guest 8: 4/10
Jan 12 2024 : Guest 172: 8/10
Jan 07 2024 : Guest 73: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'I spent four lonely days in a brown LA haze and I just want you back by my side.'

Answer: Come Monday

2. 'I go for younger women, lived with several awhile.'

Answer: A Pirate Looks At Forty

3. 'Good God Almighty, which way do I steer?'

Answer: Cheeseburger In Paradise

4. 'When the dust had finally settled and the air had quickly cleared, things were better off than I had feared'

Answer: Miss You So Badly

5. 'Sometimes I kinda get real ill, when I receive my monthly telephone bill. But you say it and I'll pay it...'

Answer: Survive

6. 'I have an uncle who owns the bank, he's a self made millionaire'

Answer: It's My Job

7. 'Then I got a guitar found a job in a bar, Playing acid rock til I was numb'

Answer: We Are The People Our Parents Warned Us About

8. 'Let me tell you now, she can eat her own weight up in crab meat And there's plenty of that down there by the sea'

Answer: My Lovely Lady

9. ''I rounded first, never thought of the worst As I studied the shortstop's position'

Answer: I'm Growing Older But Not Up

10. 'I will never love another, Wait for me until I return'

Answer: California Promises

Source: Author max829

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ltc717 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us