Quiz about MadonnaRama
Quiz about MadonnaRama

MadonnaRama! Trivia Quiz


Here's a little Madonna trivia for your hungry heads. If you like, let me know ... I can come with some more challenging stuff about the one and only Miss M.

A multiple-choice quiz by dkarma. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Madonna

Author
dkarma
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
4,582
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2377
Last 3 plays: Guest 70 (4/10), Guest 94 (1/10), Guest 31 (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What is Madonna's longest running number one hit on the Billboard Hot 100? Hint

Like A Virgin
Take A Bow
Vogue
Material Girl

2. On the set of which video did Madonna meet ex-husband Sean Penn? Hint

Papa Don't Preach
Borderline
Material Girl
Live To Tell

3. In which Woody Allen film did Madonna make a cameo appearance? Hint

Manhattan Murder Mystery
Everyone Says I Love You
Celebrity
Shadows and Fog

4. Who photographed Madonna's SEX book? Hint

Mario Testino
Herb Ritts
Steven Meisel
Alek Keshishian

5. Which of Madonna's world tours featured topless female dancers? Hint

The Virgin Tour
Blond Ambition Tour
Who's That Girl Tour
The Girlie Show

6. Which is Madonna's first Grammy winning album? Hint

Like A Prayer
Ray of Light
True Blue
Evita

7. Who was Madonna's date to the 1991 Academy Awards? Hint

Michael Jackson
Prince
Warren Beatty
Sean Penn

8. What early 80's television show was Madonna turned down for? Hint

Fame
Dynasty
The Facts of Life
Diff'rent Strokes

9. Which mystical tradition does Madonna claim to be a major influence in her life? Hint

Kabbalah
Hinduism
Buddhism
Paganism

10. Who is Madonna's publicist? Hint

Guy Oseary
Michael Ovitz
Liz Rosenberg
Freddy DeMann


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Madonna's longest running number one hit on the Billboard Hot 100?

Answer: Take A Bow

And the world thought her career was over!
2. On the set of which video did Madonna meet ex-husband Sean Penn?

Answer: Material Girl

3. In which Woody Allen film did Madonna make a cameo appearance?

Answer: Shadows and Fog

If you blink you'll miss her.
4. Who photographed Madonna's SEX book?

Answer: Steven Meisel

Scandulous!
5. Which of Madonna's world tours featured topless female dancers?

Answer: The Girlie Show

Surprisingly, there is only ONE correct answer.
6. Which is Madonna's first Grammy winning album?

Answer: Ray of Light

She did win Grammy for best long form video for Blond Ambition.
7. Who was Madonna's date to the 1991 Academy Awards?

Answer: Michael Jackson

8. What early 80's television show was Madonna turned down for?

Answer: Fame

What, you say, Madonna turned down for an acting job? Never in a million years! (just joshin' M!)
9. Which mystical tradition does Madonna claim to be a major influence in her life?

Answer: Kabbalah

10. Who is Madonna's publicist?

Answer: Liz Rosenberg

Source: Author dkarma

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 20 2023 : Guest 70: 4/10
Jan 03 2023 : Guest 94: 1/10
Jan 02 2023 : Guest 31: 8/10
Dec 31 2022 : Guest 99: 10/10
Dec 29 2022 : Guest 98: 10/10
Dec 27 2022 : Guest 71: 1/10
Dec 03 2022 : Guest 31: 6/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Madonna Billboard Number Ones Easier
2. Madonna's Albums Average
3. Ultimate Madonna Questions Average
4. What Madonna Album Is This? Average
5. Madonna Trivia Difficult
6. Madonna's Music Average
7. "Vogue" by Madonna Average
8. Madonna Music (3) Average
9. Madonna Music Average
10. Madonna in the Charts Tough
11. Madonna "Confessions" tour Average
12. Madonna Part 1 Tough

1/28/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us