FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Merle Haggard
Quiz about Merle Haggard

Merle Haggard Trivia Quiz


Here's some Merle trivia. See what you know and have fun!

A multiple-choice quiz by d-dub-ya. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. Merle Haggard

Author
d-dub-ya
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
26,754
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1760
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. Merle sang a song about a prisoner's last request. What was the song? Hint


Question 2 of 10
2. Finish the song, 'I never go around _____'? what

Answer: (One Word)
Question 3 of 10
3. Merle had a song about moving to Alaska to homestead some free Government land. What was the title of the song? Hint


Question 4 of 10
4. Finish the song, 'Here I am again mixing ______'?

Answer: (Three Words)
Question 5 of 10
5. Who gave Merle his full pardon? Hint


Question 6 of 10
6. 'Stop rolling down hill like a snowball headed for hell' comes from what song? Hint


Question 7 of 10
7. One of Merle's not-so-well known songs, is called 'In My Next Life' What does he want to be in that next life? Hint


Question 8 of 10
8. 'Eating _____
_____ with a silver spoon'?

Answer: (Two Words)
Question 9 of 10
9. 'You're My Favorite _______ of all'? Hint


Question 10 of 10
10. Merle was in what prison? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Merle sang a song about a prisoner's last request. What was the song?

Answer: 'Sing me Back Home'

2. Finish the song, 'I never go around _____'? what

Answer: mirrors

3. Merle had a song about moving to Alaska to homestead some free Government land. What was the title of the song?

Answer: 'What Have you got Planned Tonight Diana?'

4. Finish the song, 'Here I am again mixing ______'?

Answer: Misery and Gin

5. Who gave Merle his full pardon?

Answer: Ronald Reagan

6. 'Stop rolling down hill like a snowball headed for hell' comes from what song?

Answer: 'Are the Good Times Really Over'

7. One of Merle's not-so-well known songs, is called 'In My Next Life' What does he want to be in that next life?

Answer: Your hero

8. 'Eating _____ _____ with a silver spoon'?

Answer: Rainbow Stew

9. 'You're My Favorite _______ of all'?

Answer: Memory

10. Merle was in what prison?

Answer: San Quentin

Source: Author d-dub-ya

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Merle Haggard - The Okie From Muskogie Average
2. More On The "Hag" Average
3. Tulare Dust Average
4. A Tribute To The Hag Average

5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us