FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about NFG  The Story So Far
Quiz about NFG  The Story So Far

NFG - The Story So Far Trivia Quiz


Quiz all about New Found Glory.

A multiple-choice quiz by punkyprincess. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. New Found Glory

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
140,461
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
398
- -
Question 1 of 10
1. Who are the members of New Found Glory? Hint


Question 2 of 10
2. What was the name of the co-headlining tour NFG did with Good Charlotte? Hint


Question 3 of 10
3. What is the name of New Found Glory's EP? Hint


Question 4 of 10
4. What cover song did not appear on NFG's "From the Screen to Your Stereo" album? Hint


Question 5 of 10
5. NFG had two videos for "Hit Or Miss".


Question 6 of 10
6. Who is the youngest member of New Found Glory? Hint


Question 7 of 10
7. New Found Glory were in 2003's Drive Thru Records Invasion Tour.


Question 8 of 10
8. "How can you say that you love me?
When the world around you is changing" - What song is this from?
Hint


Question 9 of 10
9. What is Jordan's middle name? Hint


Question 10 of 10
10. What Blink 182 video did Chad appear in? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who are the members of New Found Glory?

Answer: Jordan, Ian, Steve, Chad and Cyrus

The members of NFG are: Jordan Pundik - Vocals, Steve Klein - Guitar, Chad Gilbert - Guitar, Ian Grushka - Bass, and Cyrus Bolooki - Drums.
2. What was the name of the co-headlining tour NFG did with Good Charlotte?

Answer: Honda Civic Tour

It was the Honda Civic Tour that NFG co-headline with Good Charlotte. Some of the supporting bands were MxPx and Less Than Jake. It was the third Honda Civic Tour.
3. What is the name of New Found Glory's EP?

Answer: "It's All About the Girls"

This EP had only 5 songs on it: "Shadow", "My Solution", "Scraped Knees", "JB", and "Standstill".
4. What cover song did not appear on NFG's "From the Screen to Your Stereo" album?

Answer: "Heaven Isn't Too Far Away"

New Found Glory covered the song "Heaven Isn't too far Away" but never put it on their cover album.
5. NFG had two videos for "Hit Or Miss".

Answer: True

They made two videos because it appeared to two different albums, their self-titled album and the "Nothing Gold Can Stay" album.
6. Who is the youngest member of New Found Glory?

Answer: Chad

Chad is the baby of the group and Ian is the oldest. Here are the guys' birthdays: Ian 9/4/77, Steve 9/30/79, Jordan 10/12/79, Cyrus 2/27/80, and Chad 3/9/81.
7. New Found Glory were in 2003's Drive Thru Records Invasion Tour.

Answer: True

NFG are playing on the Drive Thru Records 2003 Invasion, along with fellow Drive Thru Records artists The Staring Line, Homegrown, Senses Fail, Allister, and The Early November.... BUT This is for one day only and it will take place in Sacramento Memorial Auditorium in Sacramento, California.
8. "How can you say that you love me? When the world around you is changing" - What song is this from?

Answer: "Black and Blue"

"Black and Blue" is from NFG's self-titled album.
9. What is Jordan's middle name?

Answer: Izaak

Izaak is Jordan's middle name, Lee is Steve's middle name, Everett is Chad's middle name, and Ryan is Ian's middle name.
10. What Blink 182 video did Chad appear in?

Answer: "First Date"

Chad appeared in "First Date" as the person who tripped the girl up on her bike, then Travis from Blink 182 appeared in "My Friends Over You".
Source: Author punkyprincess

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. New Found Glory lyric quiz Average
2. New Found Glory Average
3. Hole and Courtney Love Average
4. Motor City Madman Average
5. Kelly Osbourne Difficult

2/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us