FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about New Found Glory Lyrics Quiz
Quiz about New Found Glory Lyrics Quiz

New Found Glory Lyrics Quiz


This quiz has questions about lyrics and songs from the band's 4 major albums, as well as a couple questions about the band.

A multiple-choice quiz by funkybean. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. New Found Glory

Author
funkybean
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
158,838
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
457
- -
Question 1 of 10
1. Which CD is this lyric from?: "tonight it's very clear" Hint


Question 2 of 10
2. What song is this lyric from? : "An empty chair at all the tables / and I'll be seeing you when all my days boil down." Hint


Question 3 of 10
3. Which song?: "it must be something I said /love is another word for regret" Hint


Question 4 of 10
4. Which song?: "Music low, we're all alone" Hint


Question 5 of 10
5. Which song?: "I figured all the memories were proof enough" Hint


Question 6 of 10
6. Which song?: "My name is a disappointment, I only disappoint myself" Hint


Question 7 of 10
7. Chad is the youngest member of the band.


Question 8 of 10
8. What was the first single off of the "Sticks and Stones" album?

Answer: (Four Words)
Question 9 of 10
9. Which song?: "She shuts you down with her voice again, and now are you listening?" Hint


Question 10 of 10
10. What Florida city is home to New Found Glory? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which CD is this lyric from?: "tonight it's very clear"

Answer: From the Screen to Your Stereo

This line is from NFG's cover CD. The song is "Glory of Love".
2. What song is this lyric from? : "An empty chair at all the tables / and I'll be seeing you when all my days boil down."

Answer: Sonny

This song was written about Jordan's grandfather, who passed away.
3. Which song?: "it must be something I said /love is another word for regret"

Answer: You've Got a Friend in Pennsylvania

This song is off the band's first major release, "Nothing Gold Can Stay".
4. Which song?: "Music low, we're all alone"

Answer: Sucker

This song is off NFG's self-titled album, released in 2000.
5. Which song?: "I figured all the memories were proof enough"

Answer: Singled Out

"Singled Out" is off of NGF's "Sticks and Stones" album.
6. Which song?: "My name is a disappointment, I only disappoint myself"

Answer: 3rd and Long

Cyrus was not the original drummer for the NFG.
7. Chad is the youngest member of the band.

Answer: true

Ian is the oldest in the band.
8. What was the first single off of the "Sticks and Stones" album?

Answer: My Friend's Over You

9. Which song?: "She shuts you down with her voice again, and now are you listening?"

Answer: Boy Crazy

"Boy Crazy" is also off the "New Found Glory" album.
10. What Florida city is home to New Found Glory?

Answer: Coral Springs

Thanx for taking my NFG quiz! Hope you enjoyed it!
Source: Author funkybean

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. New Found Glory lyric quiz Average
2. New Found Glory Average
3. Hole and Courtney Love Average
4. Motor City Madman Average
5. Kelly Osbourne Difficult

2/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us