Quiz about The Eagles QuizSong Lyrics
Quiz about The Eagles QuizSong Lyrics

The Eagles Quiz-Song Lyrics!


This is a very simple quiz if you're an Eagles fan. Just match the lyrics with the correct song.

A multiple-choice quiz by SmarterThanU12. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Eagles

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
263,547
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
7324
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Guest 73 (10/10), TriviaFan22 (9/10), purplecat (2/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What song are these lyrics from? "...He said call the doctor I think I'm gonna crash the doctor says he's comin' but you gotta pay him cash..." Hint

"The Long Run"
"Hotel California"
"Life in the Fast Lane"
"Lyin Eyes"

2. What song are these lyrics from? "...And tell all your girlfriends you've been around the world friends that talk is for losers and fools..." Hint

"Victim of Love"
"Heartache Tonight"
"Desperado"
"Take it Easy"

3. What song are these lyrics from? "...You know I don't understand why you don't treat yourself better do the crazy things that you do..." Hint

"Witchy Woman"
"After the Thrill is Gone"
"The Long Run"
"One of these Nights"

4. What song are these lyrics from? "...I've been searching for the daughter of the devil himself I've been searching for an angel in white..."
Hint

"Hotel California"
"One of these Nights"
"I Can't Tell You Why"
"Peaceful Easy Feeling"

5. What song are these lyrics from? "...Well I know you want a lover but let me tell you brother.." Hint

"Life in the Fast Lane"
"Victim of Love"
"Witchy Woman"
"Sad Cafe"

6. What song are these lyrics from? "...All alone at the end of the evening..." Hint

"Take it to the Limit"
"Heartache Tonight"
"Take it Easy"
"Victim of Love"

7. What song are these lyrics from? "...City girls just seem to find out early, how to open doors with just a smile..." Hint

"The Long Run"
"I Can't Tell You Why"
"Take it Easy"
"Lyin Eyes"

8. What song are these lyrics from? "...Everyone wants to take a little chance make it turn out right..." Hint

"Heartache Tonight"
"Sad Cafe"
"Desperado"
"Hotel California"

9. What song are these lyrics from? "...I like the way your sparkling earrings lay..." Hint

"After the Thrill is Gone"
"Peaceful Easy Feeling"
"Witchy Woman"
"Life in the Fast Lane"

10. What song are these lyrics from? "...Why don't you come to your senses come down from your fences and open the gate..." Hint

"Desperado"
"After the Thrill is Gone"
"Hotel California"
"The Long Run"


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song are these lyrics from? "...He said call the doctor I think I'm gonna crash the doctor says he's comin' but you gotta pay him cash..."

Answer: "Life in the Fast Lane"

In 1977 "Life in the Fast Lane" was one of the 3 hit singles from the album "Hotel California", ranking #11 in the US Charts!
2. What song are these lyrics from? "...And tell all your girlfriends you've been around the world friends that talk is for losers and fools..."

Answer: "Victim of Love"

Lead vocals for "Victim of Love" were by Don Henley, lead guitar by Don Felder, slide guitar by Joe Walsh.
3. What song are these lyrics from? "...You know I don't understand why you don't treat yourself better do the crazy things that you do..."

Answer: "The Long Run"

"The Long Run's" lead vocal's by Don Henley, slide guitar by Joe Walsh, organ by Don Felder.
4. What song are these lyrics from? "...I've been searching for the daughter of the devil himself I've been searching for an angel in white..."

Answer: "One of these Nights"

"One of these Nights" became their second single to top the Billboard Hot 100 chart. And according to songwriter Glenn Frey, the song is about putting things off.
5. What song are these lyrics from? "...Well I know you want a lover but let me tell you brother.."

Answer: "Witchy Woman"

"Witchy Woman" is a song written by Don Henley and Bernie Leadon. It reached #9 on the US charts.
6. What song are these lyrics from? "...All alone at the end of the evening..."

Answer: "Take it to the Limit"

"Take it to the Limit" was sung by bassist Randy Meisner. It is a slow ballad about lost love and loneliness. It rose to #4 in the US charts in the year 1975.
7. What song are these lyrics from? "...City girls just seem to find out early, how to open doors with just a smile..."

Answer: "Lyin Eyes"

"Lyin' Eyes" is a song written by Don Henley and Glenn Frey. This song is about a woman who married an older guy for his money but it ended up in a loveless marriage.
8. What song are these lyrics from? "...Everyone wants to take a little chance make it turn out right..."

Answer: "Heartache Tonight"

"Heartache Tonight" is a song written by Don Henley, Glenn Frey, Bob Seger (not a member of the band) and J.D. Souther. This song reach #1 in the US charts! This single sold over 1 million copies.
9. What song are these lyrics from? "...I like the way your sparkling earrings lay..."

Answer: "Peaceful Easy Feeling"

"Peaceful Easy Feeling" was sung by Glen Frey although it was written by Jack Tempchin.
10. What song are these lyrics from? "...Why don't you come to your senses come down from your fences and open the gate..."

Answer: "Desperado"

"Desperado" was voted #494 in the List of Rolling Stone's 500 Greatest Songs of All Time.
Source: Author SmarterThanU12

This quiz was reviewed by FunTrivia editor stuthehistoryguy before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 31 2023 : Guest 73: 10/10
Jan 28 2023 : TriviaFan22: 9/10
Jan 25 2023 : purplecat: 2/10
Jan 24 2023 : jacksongirl7: 6/10
Jan 23 2023 : Edzell_Blue: 7/10
Jan 19 2023 : Guest 172: 10/10
Jan 12 2023 : malclave: 10/10
Jan 07 2023 : Guest 208: 8/10
Jan 02 2023 : Guest 67: 9/10

Score Distribution

quiz
2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us