FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Theres a Place Beatles
Quiz about Theres a Place Beatles

There's a Place: Beatles Trivia Quiz


Hope it's easier than my Beatles Words. I think it is. Try it you will see. Good luck. The words in quotation marks are changed, you have to find the right ones. Write to me for suggestions please, thank you.

A multiple-choice quiz by northoak. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Beatles, The
  8. »
  9. Lyrics by The Beatles

Author
northoak
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
19,273
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
4139
- -
Question 1 of 10
1. There's a 'mist' upon _____? Hint


Question 2 of 10
2. 'Navigate' across the ______? Hint


Question 3 of 10
3. 'Made' a fire (from woods that came from_______)? Hint


Question 4 of 10
4. That 'Stalin born place's always...(Where?) Hint


Question 5 of 10
5. 'Native from' a poor young ______? Hint


Question 6 of 10
6. (Where is that banker) ? Hint


Question 7 of 10
7. You got a 'brown flesh' standing (there) ? Hint


Question 8 of 10
8. Pick up the 'cereal' from where ? Hint


Question 9 of 10
9. (Where can you have a cigarette) ? Hint


Question 10 of 10
10. If it's not too 'expensive' (you can go there for a vacation)...? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. There's a 'mist' upon _____?

Answer: L.A.

A fog ("Blue Jay Way").
2. 'Navigate' across the ______?

Answer: Atlantic

Sail ("Honey pie").
3. 'Made' a fire (from woods that came from_______)?

Answer: Norway

Lit a fire ("Norwegian Wood")
4. That 'Stalin born place's always...(Where?)

Answer: Georgia

That Georgia's ("Back in the USSR")
5. 'Native from' a poor young ______?

Answer: Country boy

Born a poor young country boy ("Mother Nature's Son")
6. (Where is that banker) ?

Answer: On the corner

On the corner is a banker ("Penny Lane")
7. You got a 'brown flesh' standing (there) ?

Answer: English rain

Tan from standing in the ...("I am the Walrus")
8. Pick up the 'cereal' from where ?

Answer: in a church

Pick up the rice ("Eleanor Rigby")
9. (Where can you have a cigarette) ?

Answer: upstairs

Found my way upstairs and had a smoke ("A Day in the Life)
10. If it's not too 'expensive' (you can go there for a vacation)...?

Answer: Isle of Wight

Every summer we can rent a cottage in the Isle of Wight if it's not too dear ("When I'm Sixty Four")
Source: Author northoak

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us