Quiz about Very Motley Lyrics
Quiz about Very Motley Lyrics

Very Motley Lyrics! Trivia Quiz


Motley Crue lyrics.

A multiple-choice quiz by ComeOnAndDance. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Motley Crue

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
231,395
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
1230
Last 3 plays: Guest 46 (6/10), Guest 174 (5/10), Guest 69 (4/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What is the next lyric? "She's the kind of love drives a man insane..." Hint

She sticks her poison right in my vein
She blurrs my world
Can't fight off the chill
She's my bitter pill

2. What is the next lyric? "You know he's gotta get away/ To the merry-go-round and round..." Hint

It's not easy puttin' on a smile
Am I goin down?
Count the times that he laid awake at night thinkin'
You're alone, lost and found

3. Who did Nikki write "Afraid" about? Hint

Skylar, Vince's daughter
His daughter, Storm
His ex-wife, Donna D'Errico
His mother

4. Which one of the following songs do three memebers all sing in? Hint

Afraid
Rocketship
Brandon
Find Myself

5. What remastered album does "I Will Survive" appear on? Hint

Too Fast For Love
Girls, Girls, Girls
Theater of Pain
Shout At The Devil

6. What is the next lyric? "There's a problem with the girls here on earth..." Hint

Seems like everything wild is in distaste
They stopped acting dizzy wearing miniskirts
I want a place that wants arena rock
Gotta get my band off in outer, outerspace

7. What is the next lyric? "Nona..." Hint

I gotta find myself
Without you, I'll slowly wilt and die
I'm outta my head without you
You're all I need

8. What the next lyric? "You click your heels three times imagination runs wild..." Hint

You can't compromise
The question is when it's all done
This life is what you make it
You can't analyze

9. Who is "On With the Show" about? Hint

The Crue
Nikki's friends
Nikki Sixx, himself
Nikki's parents

10. What is the next lyric? "If you're dreamin' of me/ Or someone else____" Hint

Don't say it's forever
And then say good-bye
Don't ya leave me
That drunken kiss/ Seems like a lie


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the next lyric? "She's the kind of love drives a man insane..."

Answer: She sticks her poison right in my vein

"Bitter Pill", from the "Greatest Hits" album.
2. What is the next lyric? "You know he's gotta get away/ To the merry-go-round and round..."

Answer: Count the times that he laid awake at night thinkin'

"Merry-Go-Round", from "Too Fast For Love".
3. Who did Nikki write "Afraid" about?

Answer: His ex-wife, Donna D'Errico

"Afraid" is off of "Generation Swine"-1997. He wrote the song after their first night together. Donna left the first thing next morning, claiming that she couldn't get herself into a relationship. After she left, Nikki wrote the song. This information comes from "The Dirt", Motley Crue's autobiography.
4. Which one of the following songs do three memebers all sing in?

Answer: Find Myself

You can clearly hear Nikki and Vince. Tommy sings the background vocals. Listen closely!
5. What remastered album does "I Will Survive" appear on?

Answer: Shout At The Devil

"Shout at the Devil" was released in 1983. The song was only just recently released on the "Remastered" CDs.
6. What is the next lyric? "There's a problem with the girls here on earth..."

Answer: They stopped acting dizzy wearing miniskirts

"1st Band On the Moon", from "New Tattoo".
7. What is the next lyric? "Nona..."

Answer: I'm outta my head without you

"Nona" was writtent for Nikki's grandmother. He never made it to her funeral becuase he was on drugs.
8. What the next lyric? "You click your heels three times imagination runs wild..."

Answer: You can't analyze

"Enslaved", from "Greatest Hits".
9. Who is "On With the Show" about?

Answer: Nikki Sixx, himself

It is about Nikki changing his name. He had the same name as his father, and he didn't want the same name as somebody who didn't want him in his existence. Nikki said this in "The Dirt".
10. What is the next lyric? "If you're dreamin' of me/ Or someone else____"

Answer: That drunken kiss/ Seems like a lie

"Glitter", from "Generation Swine".
Source: Author ComeOnAndDance

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 31 2023 : Guest 46: 6/10
Jan 30 2023 : Guest 174: 5/10
Jan 10 2023 : Guest 69: 4/10
Jan 03 2023 : Guest 98: 10/10
Dec 29 2022 : Guest 120: 3/10

Score Distribution

quiz
2/6/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us