FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Nicknames of the Infamous
Quiz about Nicknames of the Infamous

Nicknames of the Infamous Trivia Quiz


We all know the infamous by their nickname, but can we identify their real name? That is what this quiz is all about. Have fun.

A multiple-choice quiz by finlady. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. Criminals
  8. »
  9. Felons & Criminals

Author
finlady
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
50,894
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
8 / 15
Plays
4207
Last 3 plays: Guest 107 (10/15), Reamar42 (15/15), DCW2 (15/15).
- -
Question 1 of 15
1. The Grey Fox Hint


Question 2 of 15
2. The actor Hint


Question 3 of 15
3. Baby Face Nelson Hint


Question 4 of 15
4. Pretty Boy Hint


Question 5 of 15
5. Tokyo Rose Hint


Question 6 of 15
6. Dutch Schultz Hint


Question 7 of 15
7. Suicide Sal Hint


Question 8 of 15
8. Bandit Queen Hint


Question 9 of 15
9. Butch Cassidy Hint


Question 10 of 15
10. Girl in the Red Velvet Swing Hint


Question 11 of 15
11. Doctor Death Hint


Question 12 of 15
12. Lady in Red Hint


Question 13 of 15
13. Long Island Lolita Hint


Question 14 of 15
14. The Enforcer Hint


Question 15 of 15
15. Mayflower Madam Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 30 2024 : Guest 107: 10/15
Feb 25 2024 : Reamar42: 15/15
Feb 16 2024 : DCW2: 15/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The Grey Fox

Answer: William Miner

Bill Miner was a notorious train robber. He was also known as the Gentleman Bandit. Of his 71 years he spent 36 of them in prison.
2. The actor

Answer: Willie Sutton

The actor Willie Sutton had another nickname, Slick Willie. He was known for his ingenuity in executing robberies in various disguises.
3. Baby Face Nelson

Answer: Lester Gillis

By the age of 14 Lester was an accomplished car thief. In 1931 he was sentenced to life for bank robbery.
4. Pretty Boy

Answer: Charles Arthur Floyd

Pretty Boy Floyd had escaped en route to the penitentiary. During the time he was a fugitive he participated in the Kansas City Massacre where 4 lawmen were killed. In 1931 Floyd was gunned down by an FBI Agent.
5. Tokyo Rose

Answer: Ikuko Toguri

Ikuko Toguri was born in Los Angeles. She went to Japan for a visit and was there when the war broke out.
6. Dutch Schultz

Answer: Arthur Flegenheimer

Dutch Schultz had more to say on his deathbed than in life. Only he didn't give the police the information they wanted to hear.
7. Suicide Sal

Answer: Bonnie Parker

Bonnie Parker wrote poetry. Much of it had to do with being a criminal. She wrote one titled 'Suicide Sal', and that is where her nickname came from.
8. Bandit Queen

Answer: Belle Star

Belle Star was also a poet, but used it to boast about herself.
9. Butch Cassidy

Answer: Robert Parker

Butch Cassidy's home town is just south of Circleville, Utah. If you stop off there everyone has a different story.
10. Girl in the Red Velvet Swing

Answer: Evelyn Nesbit

Evelyn Nesbit was a 'Floradora' girl, and very beautiful. She was in love with Stanford White a married man. He lived a double life, with a wife and had an apartment in town and had a red velvet swing in it. Evelyn's second husband Harry Thaw was accused of murdering White. There was a long scandalous trial. Nesbit died in 1966.
11. Doctor Death

Answer: Jack Kevorkian

Kevorkian is known to have put 48 people to death, 67 percent of them women.
12. Lady in Red

Answer: Anna Sage

Sage informed on Dillinger, and told police where he was. When he exited the theater gunfire was exchanged. Dillinger died. His body was on public display.
13. Long Island Lolita

Answer: Amy Fisher

Amy Fisher served 7 years for the shooting of her lover's wife. She was released in May 1999.
14. The Enforcer

Answer: Frank Nitti

Frank Nitti was Al Capone's successor as crime boss.
15. Mayflower Madam

Answer: Sydney Biddle Barrows

The Mayflower Madam got her nickname because of her wealthy family background.
Source: Author finlady

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Snowman before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us