Quiz about Really the Same Initials Part 2
Quiz about Really the Same Initials Part 2

Really, the Same Initials! Part 2 Quiz


This is a quiz about people with the same initials for their first and last name. Try matching them with the clue and this quiz is a selection of 10 questions from the initials KK to ZZ.

A matching quiz by zambesi. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. Name Game
  8. »
  9. Initials

Author
zambesi
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
397,349
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
507
Last 3 plays: bernie73 (8/10), Guest 73 (10/10), aspire63 (10/10).
Mobile instructions: Press on an answer on the right. Then, press on the gray box it matches on the left.
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Spanish painter  
Marilyn Monroe
2. Ethel Mertz   
Woodrow Wilson
3. Playboy Magazine   
Ugueth Urbina
4. The Gipper   
Lucky Luciano
5. French footballer and manager   
Vivian Vance
6. Middle distance Olympic gold medalist   
Pablo Picasso
7. World Series winner (baseball)   
Kipchoge Keino
8. Chinese World Champion speed skater   
Zinedine Zidane
9. US gangster   
Yang Yang
10. Presidential Fourteen Point speech   
Ronald Reagan






Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Spanish painter

Answer: Pablo Picasso

Pablo Picasso (1881-1973) was a Spanish painter, born in Malaga. He painted in a number of periods during his career but his main movements were cubism and surrealism. If you ever visit Malaga, Spain you must view the Picasso museum.
2. Ethel Mertz

Answer: Vivian Vance

Vivian Vance (1909-1979) was a singer and actress of the theatre and television. She is best remembered as Ethel Mertz the sidekick of Lucille Ball in the comedy TV series "I Love Lucy" ( 1951-1957).
3. Playboy Magazine

Answer: Marilyn Monroe

Marilyn Monre (1926-1962) was an American actress, model and singer. She was known as the "Blonde Bombshell" and sex symbol of the 1950s. Although she appeared in numerous films during her career from 1945-1962 and she is remembered as the first poster girl in a nude shoot in the first edition of Playboy Magazine in December, 1953.
4. The Gipper

Answer: Ronald Reagan

Ronald Reagan (1911-2004) was an American movie actor and Governor of California before he became the 40th President of the United States of America (1981-1989). However, his nickname "the Gipper" comes from his role as George "The Gipper" Gipp in the 1940 film "Knut Rockne, All American". Ronald Regan had other nicknames, including Dutch, The Teflon President and The Great Communicator.
5. French footballer and manager

Answer: Zinedine Zidane

Zinedine Zidane is a retired French professional footballer who played for Juventus and Real Madrid. He won the FIFA World Player of the Year in 1998, 2000 and 2003. He represented France in 108 internationals and was a member of their 1998 World Cup winning team.
6. Middle distance Olympic gold medalist

Answer: Kipchoge Keino

Kipchoge "Kip" Keino is a retired Kenyan athlete. He is a dual Olympic gold medalist winning gold in 1968 (Mexico) in the 1500m and gold again in 1972 (Munich) in the 3000m steeplechase.
7. World Series winner (baseball)

Answer: Ugueth Urbina

Ugueth Urbina is a former professional baseball player in the MLB from Venezuela. He was a relief pitcher who played for a number of teams but in 2003 he helped the Florida Marlins beat the New York Yankees in six games to win the World Series. He was also a two time All-Star in 1998 and 2002.
8. Chinese World Champion speed skater

Answer: Yang Yang

Yang Yang is a retired short speed skater from China. She was a dual Olympic gold medalist in 2002 in Salt Lake City and has won 34 world speed skating titles.
9. US gangster

Answer: Lucky Luciano

Lucky Luciano (1897-1962) was an Italian born mobster and crime lord and considered the father of organised crime in the USA.
10. Presidential Fourteen Point speech

Answer: Woodrow Wilson

Woodrow Wilson (1856-1924) was the 28th President of the United States(1913-1921). His Fourteen Point speech in January 1918 was the basis for peace to end WWI. A number of other leaders from the UK, France and Italy were sceptical of the idea which became known as Wilson idealism.
Source: Author zambesi

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bloomsby before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 31 2023 : bernie73: 8/10
Jan 25 2023 : Guest 73: 10/10
Jan 15 2023 : aspire63: 10/10

Related Quizzes
1. "Two Bs or Not Two Bs?"-Both Names Begin with B Tough
2. 10CC Average
3. A Double Century Average
4. AA Members Average
5. Alphabet Soup Average
6. BB King(s and Queens) Average
7. CD People Easier
8. Close Friends Get To Call Him T.C. Easier
9. Double D Dudes Easier
10. EE People Easier
11. Famous Women: Gimme a "D"! Gimme another "D"! Average
12. FF's Easier

2/8/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us