FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Microsoft Word 2000 for Windows  Part 2
Quiz about Microsoft Word 2000 for Windows  Part 2

Microsoft Word 2000 for Windows - Part 2 Quiz


My first Microsoft Word quiz was easy, so this should be too. I will describe the symbol used for an icon, and you tell me which icon it is.

A multiple-choice quiz by brooke26. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Science Trivia
  6. »
  7. Computers
  8. »
  9. Software and Programming

Author
brooke26
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
182,184
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
1444
Last 3 plays: wjames (9/10), clevercatz (3/10), paper_aero (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. What icon is represented by a magnifying glass over a blank piece of paper? Hint


Question 2 of 10
2. Which icon is represented by only two pieces of paper with writing? Hint


Question 3 of 10
3. Which icon is represented by binoculars only? Hint


Question 4 of 10
4. What icon is represented by the letter "A" with a line under it? Hint


Question 5 of 10
5. Which icon is represented by the letter "A" over top of the letter "Z", with a arrow pointing downward? Hint


Question 6 of 10
6. Which icon is represented by a pencil drawing a line? Hint


Question 7 of 10
7. Which icon is represented by a piece of paper with writing and a big check mark on it? Hint


Question 8 of 10
8. Which icon is represented by one disk? Hint


Question 9 of 10
9. Which of these symbols represent the icon "Paste"? Hint


Question 10 of 10
10. Which icon is represented by a piece of paper with writing and the letter "A" in the top left corner? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 08 2024 : wjames: 9/10
Jul 08 2024 : clevercatz: 3/10
Jul 08 2024 : paper_aero: 4/10
Jul 08 2024 : dee1304: 4/10
Jul 08 2024 : stephedm: 2/10
Jul 08 2024 : GoodwinPD: 10/10
Jul 08 2024 : wellenbrecher: 9/10
Jul 08 2024 : Barbarini: 5/10
May 28 2024 : Guest 98: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What icon is represented by a magnifying glass over a blank piece of paper?

Answer: Print Preview

This feature will allow you to see what your document will look like before you print it.
2. Which icon is represented by only two pieces of paper with writing?

Answer: Copy

This feature will allow you to copy text that will be repeated throughout your whole document.
3. Which icon is represented by binoculars only?

Answer: Find

You could use the "Find and Replace" feature by clicking this icon.
4. What icon is represented by the letter "A" with a line under it?

Answer: Font Color

You could either change the color of your text before typing your document, or you could highlight the section you want to change afterwards.
5. Which icon is represented by the letter "A" over top of the letter "Z", with a arrow pointing downward?

Answer: None of these

This symbol represents "Sort Ascending", which will alphabetize your information from A-Z. "Sort Descending" will list information from
Z-A.
6. Which icon is represented by a pencil drawing a line?

Answer: Draw Table

After clicking this icon, you will get a "Tables and Borders" toolbar. You could use the commands on this toolbar to draw your own table.
7. Which icon is represented by a piece of paper with writing and a big check mark on it?

Answer: Grammar

Clicking this icon will only check the grammar in a document. If you want to check your spelling and grammar, click the icon that has a checkmark with "abc" over top of it.
8. Which icon is represented by one disk?

Answer: Save

If you want to save your document, click this icon. If you want to save your document under a different name, click "Save As".
9. Which of these symbols represent the icon "Paste"?

Answer: Clipboard with a piece of paper

After cutting or copying text, place your cursor where you want to put the text and click this icon.
10. Which icon is represented by a piece of paper with writing and the letter "A" in the top left corner?

Answer: Text Box

After creating a text box, you could resize it and move it around. Using text boxes makes creating forms a lot easier.
Source: Author brooke26

This quiz was reviewed by FunTrivia editor crisw before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us