FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Cycling Name The Team 2003 1
Quiz about Cycling Name The Team 2003 1

Cycling: Name The Team 2003 [1] Quiz


Name the team of the following professional cyclists in 2003.

A multiple-choice quiz by doppelD. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Cycling

Author
doppelD
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
130,961
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Tough
Avg Score
15 / 25
Plays
645
- -
Question 1 of 25
1. Laurent Dufaux rode for which team? Hint


Question 2 of 25
2. Which team had Raimundas Rumsas? Hint


Question 3 of 25
3. Which team had Paolo Bettini? Hint


Question 4 of 25
4. Which team had Michael Boogerd? Hint


Question 5 of 25
5. Which team had Danilo di Luca? Hint


Question 6 of 25
6. Which team had Dario Frigo? Hint


Question 7 of 25
7. Which team had Gilberto Simoni? Hint


Question 8 of 25
8. Which team had Roberto Heras Hernandez? Hint


Question 9 of 25
9. Which team had Erik Zabel?

Answer: (One Word)
Question 10 of 25
10. Andrea Tafi rode for which team? Hint


Question 11 of 25
11. Which team was Davide Rebellin? Hint


Question 12 of 25
12. Which team was Johan Museeuw?

Answer: (Two Words)
Question 13 of 25
13. Which team was Oscar Freire? Hint


Question 14 of 25
14. Which team had Michele Bartoli? Hint


Question 15 of 25
15. Which team had Frank Vandenbrouke?

Answer: (Two Words)
Question 16 of 25
16. Which team had Peter van Petegem? Hint


Question 17 of 25
17. On which team was Mario Cipollini?

Answer: (One or Two Words)
Question 18 of 25
18. On which team was Aitor Gonzalez? Hint


Question 19 of 25
19. Which team had Francesco Casagrande? Hint


Question 20 of 25
20. Which team had Marco Pantani? Hint


Question 21 of 25
21. Which team had Stuart O'Grady? Hint


Question 22 of 25
22. Which team was Tyler Hamilton a part of in 2003? Hint


Question 23 of 25
23. Which team had Claus-Michael Möller? Hint


Question 24 of 25
24. Which team had Stefano Garzelli? Hint


Question 25 of 25
25. Which team has Pavel Tonkov? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Laurent Dufaux rode for which team?

Answer: Alessio

Winner of the Tour de Romandy and the Zürich Championship.
2. Which team had Raimundas Rumsas?

Answer: Lampre

Winner of Tour of Lombard and Paris-Nice.
3. Which team had Paolo Bettini?

Answer: Quickstep - Davitamon

Winner of the Worldcup, Liege-Bastogne-Liege, Milano-San Remo.
4. Which team had Michael Boogerd?

Answer: Rabobank

Winner of Amstel Gold Race, Fleche Brabant, and one stage in the 2002 Tour de France.
5. Which team had Danilo di Luca?

Answer: Saeco

Winner of Giro of Lombardy, Giro di Venezia.
6. Which team had Dario Frigo?

Answer: Fassa Bortolo

Winner of Paris-Nice and Tour of Romandie.
7. Which team had Gilberto Simoni?

Answer: Saeco

Winner of Giro d'Italia and Giro del Trentino.
8. Which team had Roberto Heras Hernandez?

Answer: US Postal

Winner of the 2000 Tour of Spain, and one of Lance Armstrong's chief lieutenant's.
9. Which team had Erik Zabel?

Answer: Telekom

Winner of Amstel Gold Race, Milano-San remo and the green Jersey of Tour de France ( 5 times).
10. Andrea Tafi rode for which team?

Answer: CSC

Winner of Paris-Roubaix, Paris-Tours, and the Tour of Flandres.
11. Which team was Davide Rebellin?

Answer: Gerolsteiner

Winner of the World Cup, Giro Del Trentino, and henninger turm in 2003.
12. Which team was Johan Museeuw?

Answer: Quickstep Davitamon

There's no need to say something about his wins.
13. Which team was Oscar Freire?

Answer: Rabobank

World Champion (2 times), winner of several Tour de France, and Tour of Spain stages.
14. Which team had Michele Bartoli?

Answer: Fassa Bortolo

Winner of the Worldcup, Fleche Wallone, Tour of Flanders.
15. Which team had Frank Vandenbrouke?

Answer: Quickstep Davitamon

Winner of Paris-Nice, Liege-Bastogne-Liege, Het Volk.
16. Which team had Peter van Petegem?

Answer: Lotto-Domo

Winner of both Tour of Flanders and Paris-Roubaix in 2003.
17. On which team was Mario Cipollini?

Answer: Domina Vacanze

World champion, winner of 40 Giro-stages, Milano-San Remo, and Gent-Wevelghem.
18. On which team was Aitor Gonzalez?

Answer: Fassa Bortolo

Winner of the Tour of Spain in 2002.
19. Which team had Francesco Casagrande?

Answer: Lampre Daikin

Winner of Fleche Wallone (2000), Tour of Switzerland (1999), and Clasica San Sebastian (1998).
20. Which team had Marco Pantani?

Answer: Mercatone Uno

Winner of Tour de France and Giro d'Italia in 1998.
21. Which team had Stuart O'Grady?

Answer: Credit Agricole

Winner of several Tour de France stages.
22. Which team was Tyler Hamilton a part of in 2003?

Answer: CSC

Winner of Dauphine Libere (2000), Liege-Bastogne-Liege (2003), and Tour of Romandie in 2003.
23. Which team had Claus-Michael Möller?

Answer: Milaneza-MSS

Vuelta stage winner.
24. Which team had Stefano Garzelli?

Answer: Vini Caldirola Sidermec

Winner of Tour of Switzerland (1998), and Giro d'Italia (2000).
25. Which team has Pavel Tonkov?

Answer: CCC Polsat

Winner of Giro d'Italia (1995), Tour of Switzerland (1996), and Tour of Romandy (1997).
Source: Author doppelD

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us