Quiz about Golf Results
Quiz about Golf Results

Golf Results Trivia Quiz


This is a quiz on records of golf touraments!

A multiple-choice quiz by 8-inch. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Golf
  8. »
  9. Tournaments

Author
8-inch
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
40,517
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
799
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who won the 1995 USPGA? Hint

Davis Love III
Colin Mongomerie
Steve Elkington
Tiger Woods

2. What score did Tiger shoot in the last round of the US Masters in 2001? Hint

70
68
66
75

3. Who won the 1989 USPGA? Hint

Payne Stewart
Scott Simpson
Lee Janzen
John Daly

4. Who came second to Payne Stewert in the 1999 US Open? Hint

Nick Faldo
Tiger Woods
Phil Mickelson
David Duval

5. Who was ranked first in putting in the 2000 US Open at Pebble Beach? Hint

Nick Faldo
Phil Mickelson
Tiger Woods
Aaron Baddeley

6. Whhich one of the following players missed the cut in the 2001 Masters? Hint

Bernard Langer
Ernie Els
Davis Love III
Lee Westwood

7. Who was the Australian who performed best on the USPGA tour in 2000? Hint

Bradley Hughes
Stuart Appleby
Robert Allenby
Craig Parry

8. Where was the USPGA held in 1999? Hint

Pinehurst
Atlanta Athletic Club
Medinah
Valhalla

9. Which European player has won 5 majors in the 1970s and 1980s, and in the 2000s is lacking form on the European tour? Hint

Jose Maria Olazabal
Nick Faldo
Seve Ballesteros
Sam Torrance

10. Who was the oldest player to win the US Open? Hint

Hale Irwin
Tom Watson
Jack Nicklaus
Curtis Strange


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who won the 1995 USPGA?

Answer: Steve Elkington

Steve Elkington won in a playoff over Mongomerie.
2. What score did Tiger shoot in the last round of the US Masters in 2001?

Answer: 68

Tiger Woods shot a 68 in the last round finishing with an aggregate score of 272.
70-66-68-68 which was 16 under par.
3. Who won the 1989 USPGA?

Answer: Payne Stewart

This was Payne Stewart's first major.
4. Who came second to Payne Stewert in the 1999 US Open?

Answer: Phil Mickelson

Phil Mickelson won his first Masters in 2004.
5. Who was ranked first in putting in the 2000 US Open at Pebble Beach?

Answer: Nick Faldo

Surpisingly, who would believe this answer.
6. Whhich one of the following players missed the cut in the 2001 Masters?

Answer: Davis Love III

Davis Love played poorly in both rounds.
7. Who was the Australian who performed best on the USPGA tour in 2000?

Answer: Robert Allenby

Robert Allenby had his best season ever winning two tournaments in what is arguably the toughest tour in the world.
8. Where was the USPGA held in 1999?

Answer: Medinah

9. Which European player has won 5 majors in the 1970s and 1980s, and in the 2000s is lacking form on the European tour?

Answer: Seve Ballesteros

Seve lost it in the 1990s, while in the 80s he was unstoppable.
10. Who was the oldest player to win the US Open?

Answer: Hale Irwin

Hale Irwin won the US Open at the age of 46.
Source: Author 8-inch

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us