FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jim Kleinsasser
Quiz about Jim Kleinsasser

Jim Kleinsasser Trivia Quiz


This is a quiz on how much you know about Jim Kleinsasser. Have fun!

A multiple-choice quiz by jjr777. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Players
  8. »
  9. NFL Players E-K

Author
jjr777
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
56,944
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Difficult
Avg Score
7 / 15
Plays
423
- -
Question 1 of 15
1. Where did Jim go to High School? Hint


Question 2 of 15
2. What was Jim's High School Team's mascot? Hint


Question 3 of 15
3. What was Jim's High School number? Hint


Question 4 of 15
4. Where did Jim attend college? Hint


Question 5 of 15
5. What was Jim's College number? Hint


Question 6 of 15
6. How many receiving TDs did Jim have in college? Hint


Question 7 of 15
7. When is Kleinsasser's birthdate? Hint


Question 8 of 15
8. What should Kleinsasser's College nickname have been? Hint


Question 9 of 15
9. What number was Jim drafted overall in his respective draft? Hint


Question 10 of 15
10. What year was Jim's rookie year? Hint


Question 11 of 15
11. What position was Kleinsasser drafted at? Hint


Question 12 of 15
12. What position did Jim play in 2001? Hint


Question 13 of 15
13. What was Jim's number in 2001? Hint


Question 14 of 15
14. What was Kleinsasser's rookie number? Hint


Question 15 of 15
15. Who made this quote about Kleinsasser, 'I love running behind him because I get to see Linebacker's eyes get huge before they get run over.'? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where did Jim go to High School?

Answer: Carrington

Go CHS!
2. What was Jim's High School Team's mascot?

Answer: Cardinals

A very common team mascot. Go Cards!
3. What was Jim's High School number?

Answer: 81

Jim and his sister, Sherry, have the only retired numbers at Carrington High School through 2002.
4. Where did Jim attend college?

Answer: UND

Though I would have preferred the NDSU Bison.
5. What was Jim's College number?

Answer: 82

6. How many receiving TDs did Jim have in college?

Answer: 10

He also had a rushing TD for a college total of 11.
7. When is Kleinsasser's birthdate?

Answer: Jan 31, 1977

Though, if you look on some of his cards it says Jan. 1, 1977.
8. What should Kleinsasser's College nickname have been?

Answer: 'IHOP'

Kleinsasser should have been called 'IHOP' because he dished out pancakes all day long.
9. What number was Jim drafted overall in his respective draft?

Answer: 44

He was drafted 44th after the Vikings traded with the Pittsburgh Steelers for the 44th spot.
10. What year was Jim's rookie year?

Answer: 1999

Interestingly enough, he had 99 different rookie cards printed in '99.
11. What position was Kleinsasser drafted at?

Answer: Tight End

12. What position did Jim play in 2001?

Answer: Full Back

He played fullback after some conflicts at TE.
13. What was Jim's number in 2001?

Answer: 40

His number switched when he switched positions.
14. What was Kleinsasser's rookie number?

Answer: 85

15. Who made this quote about Kleinsasser, 'I love running behind him because I get to see Linebacker's eyes get huge before they get run over.'?

Answer: Robert Smith

The first full year at fullback for Jim results in Robert Smith breaking the all time team rushing record previously held by Chuck Foreman.
Source: Author jjr777

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Jim Kelly Tough
2. Eddie George Tough
3. Doug Flutie - The Magic Man Average
4. Marvin Harrison Average
5. Bo Jackson Easier
6. Maurice Jones-Drew Tough
7. NFL Players Average
8. Stars of the NFL Tough
9. Random NFL Players Average
10. NFL Wizzes Tough
11. NFL Football Players Average
12. Which Famous Football Player? Average

6/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us