FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Kansas City Chiefs Football
Quiz about Kansas City Chiefs Football

Kansas City Chiefs Football Trivia Quiz


A must for Chief's fans.

A multiple-choice quiz by tribe58. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Teams
  8. »
  9. Kansas City Chiefs

Author
tribe58
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
22,368
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
631
- -
Question 1 of 10
1. Who caught Joe Montana's pass in 1993, in a come from behind victory with 7 seconds left against the Broncos? Hint


Question 2 of 10
2. Traded to the Chargers in 1970, this back led the Chiefs in rushing and passing yards in 1969. Hint


Question 3 of 10
3. Along with Joe Montana and one draft pick, who was the other player the Chiefs acquired for their 1st round pick in 1993? Hint


Question 4 of 10
4. Who did Derrick Thomas sack seven times against Seattle in 1990 for an NFL record? Hint


Question 5 of 10
5. What Chiefs player returned a Jeff Hostetler pass 64 yards for a TD in overtime, versus the Raiders in 1995? Hint


Question 6 of 10
6. Where did Buck Buchanan attend college? Hint


Question 7 of 10
7. What Chiefs radio announcer coined the phrase, "Oh baby what a play!"? Hint


Question 8 of 10
8. Which Chief was awarded the Outland Trophy in 1992, and was drafted 3rd by KC in 1993? Hint


Question 9 of 10
9. Which 1995 Chiefs QB made the Pro Bowl roster? Hint


Question 10 of 10
10. What was the score of the AFC Championship game in 1994, that the Chiefs lost to the Bills? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 11 2024 : Guest 150: 0/10
Mar 07 2024 : Guest 136: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who caught Joe Montana's pass in 1993, in a come from behind victory with 7 seconds left against the Broncos?

Answer: Willie Davis

It was the first win at Denver for KC in the 1990s.
2. Traded to the Chargers in 1970, this back led the Chiefs in rushing and passing yards in 1969.

Answer: Mike Garrett

He won a Heisman Trophy in 1965.
3. Along with Joe Montana and one draft pick, who was the other player the Chiefs acquired for their 1st round pick in 1993?

Answer: David Whitmore

He was out of football soon after.
4. Who did Derrick Thomas sack seven times against Seattle in 1990 for an NFL record?

Answer: Dave Kreig

D.T. was born January 1, 1967.
5. What Chiefs player returned a Jeff Hostetler pass 64 yards for a TD in overtime, versus the Raiders in 1995?

Answer: James Hasty

His 1st TD as a Chief.
6. Where did Buck Buchanan attend college?

Answer: Grambling

First small college player to be inducted into Pro Football Hall of Fame.
7. What Chiefs radio announcer coined the phrase, "Oh baby what a play!"?

Answer: Kevin Harland

8. Which Chief was awarded the Outland Trophy in 1992, and was drafted 3rd by KC in 1993?

Answer: Will Shields

He attended Nebraska.
9. Which 1995 Chiefs QB made the Pro Bowl roster?

Answer: Steve Bono

Only because of injuries and good Chiefs record!
10. What was the score of the AFC Championship game in 1994, that the Chiefs lost to the Bills?

Answer: 30-13

Chiefs lost as Montana was knocked out.
Source: Author tribe58

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. One Arrowhead Drive Tough
2. Kansas City Here I Come Average
3. Chiefs: 2002 Tough
4. KC Chiefs Jerseys 2003 Tough
5. Chiefs 2002 Difficult
6. All About the Chiefs Easier
7. Kansas City Chiefs History Average
8. Kansas City Chiefs Hall of Fame Easier
9. NFL Teams and Home Cities Very Easy
10. Franchises of the NFL Very Easy
11. Short NFL Easier
12. History of NFL Franchises Difficult

4/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us