FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Chiefs 2002
Quiz about Chiefs 2002

Chiefs: 2002 Trivia Quiz


This quiz is about Kansas City Chiefs of 2002 season.

A multiple-choice quiz by balmer00. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Teams
  8. »
  9. Kansas City Chiefs

Author
balmer00
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
111,051
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1330
- -
Question 1 of 10
1. Who caught 18 passes, 8 of which were for touchdowns? Hint


Question 2 of 10
2. What running back filled in for Priest Holmes, for the last two games of the regular season? Hint


Question 3 of 10
3. How many touchdowns did Trent Green throw for, in the Miami Dolphins game? Hint


Question 4 of 10
4. Priest Holmes won the rushing title this season?


Question 5 of 10
5. How many touchdowns did Priest Holmes need, to tie the record for touchdowns in a single season set by Marshall Faulk?
Hint


Question 6 of 10
6. Who was subbed in for Trent Green in the Arizona and Miami blowouts? Hint


Question 7 of 10
7. Who led the Chiefs in tackles this season? Hint


Question 8 of 10
8. What offensive lineman that played for the Saints in 2001, played for the Chiefs in 2002? Hint


Question 9 of 10
9. In training camp, offensive lineman John Tait got in a fight with what defensive lineman, who hit him with his helmet? Hint


Question 10 of 10
10. Who led the Kansas City Chiefs in receiving yards this season? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who caught 18 passes, 8 of which were for touchdowns?

Answer: Marc Borieghter

Marc Borieghter, number 85, caught a 99 yard touchdown reception to help seal a victory against the San Diego Chargers.
2. What running back filled in for Priest Holmes, for the last two games of the regular season?

Answer: Mike Cloud

Holmes was out with a hip injury.
3. How many touchdowns did Trent Green throw for, in the Miami Dolphins game?

Answer: 5

Truly Trent Green's career day, the Chiefs blew out Miami and Trent proved he was worthy of being a number one quarterback on the depth chart.
4. Priest Holmes won the rushing title this season?

Answer: false

Priest was on pace to win the title for the second season in a row, but was sidelined for the last two games of the season.
5. How many touchdowns did Priest Holmes need, to tie the record for touchdowns in a single season set by Marshall Faulk?

Answer: 2

This record was so close he could taste it, but a bad hip injury sidelined him.
6. Who was subbed in for Trent Green in the Arizona and Miami blowouts?

Answer: Todd Collins

Only Todd Collins finished both of these games.
7. Who led the Chiefs in tackles this season?

Answer: Mike Maslowski

Mike Maslowski was a good run stopping linebacker.
8. What offensive lineman that played for the Saints in 2001, played for the Chiefs in 2002?

Answer: William Roaf

A Pro-bowler several times over.
9. In training camp, offensive lineman John Tait got in a fight with what defensive lineman, who hit him with his helmet?

Answer: Eddie Freeman

10. Who led the Kansas City Chiefs in receiving yards this season?

Answer: Eddie Kennison

Eddie Kennison finished 1st and Tony Gonzalez 2nd.
Source: Author balmer00

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us