FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Chiefs 2002
Quiz about Chiefs 2002

Chiefs 2002 Trivia Quiz


This quiz is mostly about the 2002 season, all my die hard Chiefs fans shouldn't have any trouble.

A multiple-choice quiz by sole46. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Teams
  8. »
  9. Kansas City Chiefs

Author
sole46
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
131,171
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
1173
- -
Question 1 of 10
1. What was Kansas City's record in the 2002-2003 season? Hint


Question 2 of 10
2. How many points did Kansas City put up when playing Miami in the 2002-2003 season? Hint


Question 3 of 10
3. How many rushing yards did Priest Holmes finish the 2002-2003 season with? Hint


Question 4 of 10
4. In the 2002-2003 season, who was Kansas City's third string quarterback? Hint


Question 5 of 10
5. What team handed the Chiefs their only shutout of the season?

Answer: (Two words or just team name)
Question 6 of 10
6. Tony Gonzalez did not play in any of the 2002-2003 preseason?


Question 7 of 10
7. What Chief wore the number 23 in the 2002-2003 season? Hint


Question 8 of 10
8. What team did Eddie Kennison play with before coming to Kansas City? Hint


Question 9 of 10
9. Priest Holmes was drafted by the Baltimore Ravens?


Question 10 of 10
10. What number did Dante Hall wear in the 2001-2002 season? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was Kansas City's record in the 2002-2003 season?

Answer: 8-8

The Chiefs finshed the season 8-8, and most of those losses where by 7 points or less.
2. How many points did Kansas City put up when playing Miami in the 2002-2003 season?

Answer: 48

That was a great game. Trent Green had a career day with 5 touchdown passes.
3. How many rushing yards did Priest Holmes finish the 2002-2003 season with?

Answer: 1615

Priest finished the season with 1615 yards, he had 1555 yards his first year in Kansas City, in the 2001-2002 season.
4. In the 2002-2003 season, who was Kansas City's third string quarterback?

Answer: Jonathan Quinn

Jonathan Quinn was the third string quarterback behind Todd Collins. Quinn played backup in Jacksonville prior to Kansas City.
5. What team handed the Chiefs their only shutout of the season?

Answer: Oakland Raiders

Oakland shutout Kansas City in the final game of the regular season.
6. Tony Gonzalez did not play in any of the 2002-2003 preseason?

Answer: True

Tony held out for money during the preseason, he finally got his money before the regular season started.
7. What Chief wore the number 23 in the 2002-2003 season?

Answer: Derrick Blaylock

Derrick Blaylock wore 23 that season. Not sure where he is going to be in 2004 with Mike Cloud gone, and Kansas City taking Larry Johnson in the draft.
8. What team did Eddie Kennison play with before coming to Kansas City?

Answer: Denver Broncos

Eddie played for the Denver Broncos, until one day he told the team he quit. Kansas City lured him from his short lived retirement the next season.
9. Priest Holmes was drafted by the Baltimore Ravens?

Answer: False

Priest Holmes went to Baltimore as a undrafted free agent, and was only the second undrafted free agent to lead the NFL in rushing yards.
10. What number did Dante Hall wear in the 2001-2002 season?

Answer: 20

Dante wore number 20 that season, next season he changed to number 82, since he was being used more at receiver.
Source: Author sole46

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us