FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Maryland Colleges Mascots 2003
Quiz about Maryland Colleges Mascots 2003

Maryland Colleges Mascots 2003 Quiz


It's all about Maryland colleges and their mascots.

A multiple-choice quiz by sicilianman72. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Sports
  8. »
  9. College Mascots

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
155,683
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
568
- -
Question 1 of 10
1. What was the mascot for the University of Maryland College Park? Hint


Question 2 of 10
2. What was the mascot for the University of Maryland Eastern Shore? Hint


Question 3 of 10
3. What was the mascot for the University of Maryland Baltimore County? Hint


Question 4 of 10
4. What was the mascot for Johns Hopkins University? Hint


Question 5 of 10
5. What was the mascot for Loyola College? Hint


Question 6 of 10
6. What was the mascot for Towson University? Hint


Question 7 of 10
7. The mascot for Salisbury University is the Seagull?


Question 8 of 10
8. The mascot for Frostburg State University was? Hint


Question 9 of 10
9. The mascot for Bowie State University was the Golden Eagles?


Question 10 of 10
10. The mascot for Chesapeake College was? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the mascot for the University of Maryland College Park?

Answer: Terrapins

UMCP won the 2002 Men's Division I Basketball championship, and was a dominant force in both Men's and Women's Lacrosse.
2. What was the mascot for the University of Maryland Eastern Shore?

Answer: Hawks

UMES was a historically black college located on. the eastern shore of course.
3. What was the mascot for the University of Maryland Baltimore County?

Answer: Retrievers

UMBC was a mainstay in the Men's lacrosse and Women's softball tournaments in division I.
4. What was the mascot for Johns Hopkins University?

Answer: Blue Jays

JHU is world renowned for their medical program, however, their dominance in Division I Lacrosse in the 70s and early 80s not to mention their re-emergence recently, cannot be ignored.
5. What was the mascot for Loyola College?

Answer: Greyhounds

Located in downtown Baltimore, Loyola was a constant in the NCAA Men's Lacrosse Division I tournament final four.
6. What was the mascot for Towson University?

Answer: Tigers

Towson had an incredible Lacrosse and Basketball program.
7. The mascot for Salisbury University is the Seagull?

Answer: True

Salisbury was the dominant force in Division III men's lacrosse, having won 2 of the last 4 championships, and appearing in 6 consecutive final fours.
8. The mascot for Frostburg State University was?

Answer: bobcats

Frostburg was located in the mountains of Western Maryland.
9. The mascot for Bowie State University was the Golden Eagles?

Answer: False

The mascot for Bowie State was the bulldog.
10. The mascot for Chesapeake College was?

Answer: Skipjacks

Chesapeake College was located in Wye Mills and had an excellent soccer program.
Source: Author sicilianman72

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Big 12 Mascots Easier
2. College Mascot Names Average
3. College Mascots 2 Average
4. College Teams Mascots Easier
5. Division II Mascots Difficult
6. Mascots and Campus Average
7. College Mascots! Average
8. Team Names, Mascots and Colors Average
9. College Mascots Average
10. Mascots of Texas Universities Average
11. Mascots of the Concordia Very Difficult
12. College Mascots Easier

5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us