FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Virginia State Mascots 2003
Quiz about Virginia State Mascots 2003

Virginia State Mascots 2003 Trivia Quiz


Mascots and nicknames from Virginia's Universities.

A multiple-choice quiz by wahoos. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Sports
  8. »
  9. College Mascots

Author
wahoos
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
162,586
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
608
- -
Question 1 of 10
1. What is Division III football powerhouse Bridgewater College's nickname? Hint


Question 2 of 10
2. William & Mary's athletic teams were called what? Hint


Question 3 of 10
3. The University of Richmond was known as _________ ? Hint


Question 4 of 10
4. Radfords officials colors are plaid. What was their nickname? Hint


Question 5 of 10
5. The University of Virginia's teams were known as what? Hint


Question 6 of 10
6. Located in Petersburg, Virginia State University's nickname was what? Hint


Question 7 of 10
7. James Madison University teams were called what? Hint


Question 8 of 10
8. Virginia Military Institute (often called West Point of the South) is in Lexington, Va. VMI was known as what? Hint


Question 9 of 10
9. Virginia Polytechnical Institute, and State University's nickname were the Hokies?


Question 10 of 10
10. Norfolk State's teams were called what? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Division III football powerhouse Bridgewater College's nickname?

Answer: Eagles

Bridgewater College has made the Division III playoffs fron 1999-2003, and reached the championship game in 2000.
2. William & Mary's athletic teams were called what?

Answer: The Tribe

William & Mary was the second oldest college in the nation.
3. The University of Richmond was known as _________ ?

Answer: Spiders

Richmond was the only pro or college team with the Spider nickname.
4. Radfords officials colors are plaid. What was their nickname?

Answer: Highlanders

Radford played Division I basketball in the Big South Conference.
5. The University of Virginia's teams were known as what?

Answer: The Cavaliers

The University of Virginia was founded by Thomas Jefferson in 1809.
6. Located in Petersburg, Virginia State University's nickname was what?

Answer: Trojans

7. James Madison University teams were called what?

Answer: Dukes

8. Virginia Military Institute (often called West Point of the South) is in Lexington, Va. VMI was known as what?

Answer: Keydets

Many of the Confederate troops in the civil war came through VMI. General "Stonewall" Jackson is buried there.
9. Virginia Polytechnical Institute, and State University's nickname were the Hokies?

Answer: True

Virginia Polytechnical Institute and State University was the Official name of Virginia Tech.
10. Norfolk State's teams were called what?

Answer: Spartans

Source: Author wahoos

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us