FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Oklahoma Sooners By the Numbers
Quiz about Oklahoma Sooners By the Numbers

Oklahoma Sooners By the Numbers Quiz


How well do you know your Sooners, and the numbers they wear, or have worn? It's not as easy as you think.

A multiple-choice quiz by BoKnowsTrivia. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NCAA Football
  8. »
  9. Oklahoma Sooners

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
162,007
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
894
- -
Question 1 of 10
1. 1969 Heisman Trophy winner Steve Owens, wore what number at OU? Hint


Question 2 of 10
2. Which of the following players did not wear #4? Hint


Question 3 of 10
3. How many Sooner's jersey numbers were retired in the 20th century? Hint


Question 4 of 10
4. What number did Troy Aikman wear at OU? Hint


Question 5 of 10
5. Lee Roy Selmon was #93 at OU. Which number did he wear for the Tampa Bay Buccaneers? Hint


Question 6 of 10
6. In the 1980s, which OU player wore the #14 before Josh Heupel? Hint


Question 7 of 10
7. Wide Receiver Carl Cabbiness wore which jersey number? Hint


Question 8 of 10
8. We all remember Josh Heupel in the #14, but in the 1999 in his first Spring on campus, he wore which number? Hint


Question 9 of 10
9. Elvis Peacock wore which number? Hint


Question 10 of 10
10. Which of the following OU starting QB's, wore number 7? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 15 2024 : gogetem: 9/10
Dec 30 2023 : Guest 68: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 1969 Heisman Trophy winner Steve Owens, wore what number at OU?

Answer: 36

2. Which of the following players did not wear #4?

Answer: Mike Woods

Mike Woods wore #2.
3. How many Sooner's jersey numbers were retired in the 20th century?

Answer: 0

Oklahoma had never retired a jersey number. With all the greats in the programs history, it would be a difficult thing to do.
4. What number did Troy Aikman wear at OU?

Answer: 18

He wore 18 at OU, and 8 for Dallas in a great NFL career.
5. Lee Roy Selmon was #93 at OU. Which number did he wear for the Tampa Bay Buccaneers?

Answer: 63

Selmon was a defensive lineman for the Bucs.
6. In the 1980s, which OU player wore the #14 before Josh Heupel?

Answer: Derrick White

You have to go all the way back to the mid 80s. Derrick White started at corner with the #14. Crudup wore 15, Ray wore #19, and Cabbiness wore #16.
7. Wide Receiver Carl Cabbiness wore which jersey number?

Answer: 83

Carl wore 83, his brother Chris wore 16.
8. We all remember Josh Heupel in the #14, but in the 1999 in his first Spring on campus, he wore which number?

Answer: 10

He switched to 14 in the Fall. In the 1999 media guide, he is pictured throwing the ball in a #10 blue, QB jersey.
9. Elvis Peacock wore which number?

Answer: 4

Peacock became a Ram and Bengal running back in the NFL.
10. Which of the following OU starting QB's, wore number 7?

Answer: Kelly Phelps

Phelps wore #7.
Lott wore #6.
Thompson wore #6.
McGee wore #8.
Source: Author BoKnowsTrivia

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us