FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Real Madrid v Manchester United  8 April 2003
Quiz about Real Madrid v Manchester United  8 April 2003

Real Madrid v Manchester United - 8 April 2003 Quiz


This is a quiz all about the UEFA Champions' League match between Real Madrid and Manchester United on 8th April 2003 - 1st leg of a quarter-final match.

A multiple-choice quiz by Linaw50. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UEFA Champions League
  8. »
  9. ECL 2000s

Author
Linaw50
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
125,570
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
925
- -
Question 1 of 10
1. Which one of these Manchester United players was not used in the match at all? Hint


Question 2 of 10
2. What number shirt was Paul Scholes wearing in this match? Hint


Question 3 of 10
3. Which Real Madrid player score twice in the match? Hint


Question 4 of 10
4. What nationality was the referee? Hint


Question 5 of 10
5. Which Manchester United player came on for Gary Neville in the second half? Hint


Question 6 of 10
6. Real Madrid won the match but what was the final score? Hint


Question 7 of 10
7. Where was this match being played? Hint


Question 8 of 10
8. Who was Real Madrid's goalkeeper?

Answer: ( Twow ords, or just surname)
Question 9 of 10
9. Gary and Phil Neville both played in this match?


Question 10 of 10
10. Did Roy Keane and Paul Scholes get booked in this match?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which one of these Manchester United players was not used in the match at all?

Answer: Diego Forlan

Solskjaer was a substitute but came on for Gary Neville in the second half. Nicky Butt played the entire match.
2. What number shirt was Paul Scholes wearing in this match?

Answer: 18

Paul Scholes worE this number shirt throughout the 2002-03 season.
3. Which Real Madrid player score twice in the match?

Answer: Raul Gonzalez Blanco

Raul Gonzalez Blanco scored in the 28th and 49th minute.
4. What nationality was the referee?

Answer: Swedish

The referee was A. Frisk from Sweden.
5. Which Manchester United player came on for Gary Neville in the second half?

Answer: Ole Gunnar Solskjaer

John O'Shea came on for Mikael Silvestre, not Gary Neville.
6. Real Madrid won the match but what was the final score?

Answer: 3-1

Manchester United were 2-0 down at half time. Ruud van Nistelrooy managed to score in the second half but so did Raul.
7. Where was this match being played?

Answer: Bernabeu

The first leg of this tournament was played at Real Madrid's home ground with the second leg at Old Trafford.
8. Who was Real Madrid's goalkeeper?

Answer: Iker Casillas

Other goalkeepers for Real Madrid included Cesar Sanchez Dominguez and Cesar Dominguez Garcia.
9. Gary and Phil Neville both played in this match?

Answer: False

Gary and Phil Neville are brothers and both played for Manchester United in the 2002-2003 season.
10. Did Roy Keane and Paul Scholes get booked in this match?

Answer: Yes

Roy Keane was Manchester United's captain for this match.
Source: Author Linaw50

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/3/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us