FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Which Person Owns What Team
Quiz about Which Person Owns What Team

Which Person Owns What Team? Trivia Quiz


Can you name the millionares who own these sports teams?

A multiple-choice quiz by Crybus. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. USA
  8. »
  9. USA by Locality

Author
Crybus
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
23,375
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
1236
- -
Question 1 of 10
1. Who purchased the New Orleans Saints in 1985? Hint


Question 2 of 10
2. Who became owner of the Washington Redskins in 1999? Hint


Question 3 of 10
3. Who purchased a controlling interest in the Detroit Lions in November 1963? Hint


Question 4 of 10
4. Who owned the Chicago Cubs from 1984 to 2008? Hint


Question 5 of 10
5. Who purchased the Seattle Seahawks in 1996? Hint


Question 6 of 10
6. Who sold the Phoenix Suns in June 2007? Hint


Question 7 of 10
7. Who acquired the Atlanta Braves in 1976? Hint


Question 8 of 10
8. Who purchased the Dallas Cowboys in February 1989? Hint


Question 9 of 10
9. Who purchased the Dallas Mavericks in January 2000? Hint


Question 10 of 10
10. Who owned the New York Yankees from 1973 to 2010? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 19 2024 : Guest 68: 9/10
Feb 16 2024 : Guest 12: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who purchased the New Orleans Saints in 1985?

Answer: Tom Benson

2. Who became owner of the Washington Redskins in 1999?

Answer: Daniel Snyder

The previous owner was Jack Kent Cooke.
3. Who purchased a controlling interest in the Detroit Lions in November 1963?

Answer: William Clay Ford

He was a grandson of Henry Ford.
4. Who owned the Chicago Cubs from 1984 to 2008?

Answer: Tribune Company

The Ricketts family acquired a majority interest in the Cubs in 2009.
5. Who purchased the Seattle Seahawks in 1996?

Answer: Paul Allen

Co-founder of Microsoft
6. Who sold the Phoenix Suns in June 2007?

Answer: Jerry Colangelo

7. Who acquired the Atlanta Braves in 1976?

Answer: Ted Turner

8. Who purchased the Dallas Cowboys in February 1989?

Answer: Jerry Jones

9. Who purchased the Dallas Mavericks in January 2000?

Answer: Mark Cuban

10. Who owned the New York Yankees from 1973 to 2010?

Answer: George Steinbrenner

Source: Author Crybus

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us