FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Angel The Man Of Many Names
Quiz about Angel The Man Of Many Names

Angel: The Man Of Many Names! Trivia Quiz


Angel has had many names given to him throughout his series in Los Angeles, but how many of them do you know?

A multiple-choice quiz by buffy_anne. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Angel
  8. »
  9. 'Angel' Characters

Author
buffy_anne
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
190,877
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
1808
- -
Question 1 of 10
1. The host, Lorne, uses many different names for many different people. Which is the name he used for Angel in the episode "Reprise" in season two? Hint


Question 2 of 10
2. As I have already mentioned, Lorne uses more nicknames for people that he does their real names. Keeping this in mind, which one of the following was NOT one that he has called Angel? Hint


Question 3 of 10
3. The name, 'Hunk of Tall Dark and Handsome' was heard being said about Angel in "City Of", but who was saying it? Hint


Question 4 of 10
4. Elvis was one of Angel's nicknames.


Question 5 of 10
5. A lot of Angel's nicknames began with the word 'mister'. All of the following are nicknames of Angel, but which one of them are used by Doyle? Hint


Question 6 of 10
6. Sometimes Angel was even named after a cartoon character. Which of the following was a name given to him by Cordelia in "To Shanshu in L.A."? Hint


Question 7 of 10
7. 'The vampire with soul' is the obvious nickname for Angel, though not many people actually use it. Who was the one who did call him by this name in the episode, "Judgment' in season two? Hint


Question 8 of 10
8. Another of his nicknames was 'Psycho-Wan Kenobi', said by Cordelia, but in what episode was it heard in? Hint


Question 9 of 10
9. Angel often went by other names when he was undercover. Which of the following was NOT one used by him? Hint


Question 10 of 10
10. Now for a roundup of Angel's nicknames. Which of the following was NOT one which was ever used for Angel? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The host, Lorne, uses many different names for many different people. Which is the name he used for Angel in the episode "Reprise" in season two?

Answer: Angelcakes

'A Muscley Midget' was a name that Lorne gave to Groo in "couplet".
'Sunshine' was a name that Lorne used for Fred in "The House Always Wins".
'Crumbcake' was another name that Lorne used for Angel. This time in the episode, "Waiting in the Wings"
2. As I have already mentioned, Lorne uses more nicknames for people that he does their real names. Keeping this in mind, which one of the following was NOT one that he has called Angel?

Answer: General Custer

'General Custer' was Cordelia's name for Angel in the episode "Reunion".
'A Big Hunk of Hero Sandwich' was heard in "The Trial".
'Angel Hair' was used in "Tomorrow".
'Cinnamon Buns' was heard in "Waiting in the Wings".
3. The name, 'Hunk of Tall Dark and Handsome' was heard being said about Angel in "City Of", but who was saying it?

Answer: Margo

The most common names of Angel are of course Angelus and Liam.
4. Elvis was one of Angel's nicknames.

Answer: True

Gunn was the one who called Angel 'Elvis' in the episode, "The Shroud of Rahmon" in season two.
5. A lot of Angel's nicknames began with the word 'mister'. All of the following are nicknames of Angel, but which one of them are used by Doyle?

Answer: Mister Sensitivity

All of the other ones were names used for Angel by Cordelia. Some other names include; 'Mister I-Can't-Tail-The-Suspect-During-The-Day-Because-I'll-Burst-Into-Flames-Private-Eye' and 'Mister Killing Spree'.
6. Sometimes Angel was even named after a cartoon character. Which of the following was a name given to him by Cordelia in "To Shanshu in L.A."?

Answer: Pinocchio

A lot of Angel's nicknames were used in conjunction with his relationship with Buffy. He was nicknamed 'A One Woman Vampire' by Xander, and 'The slayer's lapdog' by Spike.
7. 'The vampire with soul' is the obvious nickname for Angel, though not many people actually use it. Who was the one who did call him by this name in the episode, "Judgment' in season two?

Answer: Lorne

Angel has around eighty different nicknames, used in both "Angel" and "Buffy the Vampire Slayer".
8. Another of his nicknames was 'Psycho-Wan Kenobi', said by Cordelia, but in what episode was it heard in?

Answer: Somnambulist

'Somnambulist' is the eleventh episode in season one.
9. Angel often went by other names when he was undercover. Which of the following was NOT one used by him?

Answer: Buck Rooney

He was 'Angel Jones' in "I've Got You Under My Skin", 'Brian Jensen' in "I Fall to Pieces", and 'Herb Sanders' in "Sense and Sensitivity".
10. Now for a roundup of Angel's nicknames. Which of the following was NOT one which was ever used for Angel?

Answer: Bumpy Face

'Nancy Boy' was used by Little Tony in "Sense and Sensitivity".
'Unworthy Trash' was used in "Over the Rainbow" by Constable Narwek.
'Overgrown Leech' was heard in "The Shroud of Rahmon" by Vyasa.
Source: Author buffy_anne

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/3/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us