Quiz about Beverly Hills 90210
Quiz about Beverly Hills 90210

Beverly Hills, 90210 Trivia Quiz


For all you "Beverly Hills, 90210" fans.

A multiple-choice quiz by summer10. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Beverly Hills 90210
  8. »
  9. BH 90210: Characters / Actors

Author
summer10
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
242,510
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
5693
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 134 (9/10), Guest 81 (3/10), JA18 (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who was one of the co-creators of "Beverly Hills, 90210"? Hint

Jason Priestly
Darren Star
Steve Wasserman
Charles Rosin

2. Who was NOT a guest star on "Beverly Hills, 90210"? Hint

Matthew Perry
Jessica Alba
Jason Behr
Shiri Appleby

3. Who played Dylan McKay's wife? Hint

Shannen Doherty
Rebecca Gayheart
Lindsay Price
Josie Davis

4. Which "Beverly Hills, 90210" star, guest-starred on "Saved by the Bell"? Hint

Ian Ziering
Vanessa Marcil
Jason Priestly
Tori Spelling

5. Which one of these characters did not date Kelly Taylor? Hint

Ray Pruitt
Brandon Walsh
Matt Durning
Dylan McKay

6. Who drugged Brandon Walsh at a rave? Hint

Gina Kincaid
Valerie Malone
Clare Arnold
Emily Valentine

7. Where did we first meet Noah Hunter? Hint

Hawaii
Los Angeles
Palm Springs
Florida

8. Who had an addiction to cocaine? Hint

Valerie Malone
Brenda Walsh
Clare Arnold
Kelly Taylor

9. In what play did Brenda Walsh win the lead role in college? Hint

Fiddler on the Roof
West Side Story
Sound of Music
Cat on a Hot Tin Roof

10. Who played Matt Durning? Hint

Daniel Cosgrove
Jamie Walters
Vincent Young
Jason Wiles


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was one of the co-creators of "Beverly Hills, 90210"?

Answer: Darren Star

"Beverly Hills, 90210" was also co-created by Aaron Spelling.
2. Who was NOT a guest star on "Beverly Hills, 90210"?

Answer: Jason Behr

Jason Behr starred on "Roswell".
3. Who played Dylan McKay's wife?

Answer: Rebecca Gayheart

Josie Davis guest-starred as Camille Desmond.
4. Which "Beverly Hills, 90210" star, guest-starred on "Saved by the Bell"?

Answer: Tori Spelling

Tiffani-Amber Thiessen also starred on "Saved by the Bell".
5. Which one of these characters did not date Kelly Taylor?

Answer: Ray Pruitt

Ray Pruitt, played by Jamie Walters, dated Donna Martin, played by Tori Spelling.
6. Who drugged Brandon Walsh at a rave?

Answer: Emily Valentine

Emily Valentine was played by Christine Elise.
7. Where did we first meet Noah Hunter?

Answer: Hawaii

Kelly Taylor was shot in the airport parking lot when they got back from Hawaii.
8. Who had an addiction to cocaine?

Answer: Kelly Taylor

Jennie Garth, who played Kelly Taylor, was born in Urbana, Illinois.
9. In what play did Brenda Walsh win the lead role in college?

Answer: Cat on a Hot Tin Roof

Kelly Taylor also auditioned for this role.
10. Who played Matt Durning?

Answer: Daniel Cosgrove

Vincent Young played Noah Hunter. Jamie Walters played Ray Pruitt. Jason Wiles played Colin Robbins.
Source: Author summer10

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 22 2023 : Guest 134: 9/10
Jan 21 2023 : Guest 81: 3/10
Jan 19 2023 : JA18: 8/10
Jan 17 2023 : jonesk_1981: 8/10
Jan 08 2023 : Guest 24: 9/10
Jan 06 2023 : Guest 68: 10/10
Dec 29 2022 : LWelk: 10/10
Dec 13 2022 : AndyRae: 10/10
Dec 06 2022 : Guest 99: 9/10

Score Distribution

quiz
1/28/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us