Quiz about 90210 Name Game
Quiz about 90210 Name Game

"90210" Name Game Trivia Quiz


Let's see how well you know the names of people on the show!

A multiple-choice quiz by Shoerel1188. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Beverly Hills 90210
  8. »
  9. BH 90210: Characters / Actors

Author
Shoerel1188
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
237,521
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
3995
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 134 (9/10), jonesk_1981 (9/10), Guest 24 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What is Kelly's middle name? Hint

Marie
Erin
Jennie
Marlene

2. What is Donna's middle name? Hint

Marie
Victoria
Marlene
Christine

3. What did Brenda want to call Stuart? Hint

Stupie
Love bug
Monkey
Stuey

4. What is Dylan's middle name? Hint

Jack
Michael
Christopher
Noah

5. What was Mrs. T's first name? Hint

Annette
Yvonne
Sheila
Abby

6. What did Val call J. Jay Jones? Hint

J. J.
Jonesy
Jay
Creep

7. What is the name of the football player who came for Joe's birthday? Hint

Steve Young
Stephen Bowen
Ethan Albright
Jeff Garcia

8. What was the name of the child actor from "Hartley House" who came back to torture Steve? Hint

Chris
Joey
Mikey
Chuck

9. Hannah's middle name is Violet.

True
False

10. What was the name of the war veteran who Brandon met at the beach club, and then again behind the Peach Pit? Hint

John
Mike
Mark
Jack


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Kelly's middle name?

Answer: Marlene

Marie is Donna's middle name, the actress who plays Kelly is Jennie Garth, and Erin is Kelly's younger sister. Although all these names are mentioned throughout the show, I found these at TV.com.
2. What is Donna's middle name?

Answer: Marie

Marlene is Kelly's middle name, Victoria is Tori Spelling's real first name.
3. What did Brenda want to call Stuart?

Answer: Stuey

Brenda wanted to call him Stuey, but they decided on Stuart because it had no real connections or painful memories tied to his father.
4. What is Dylan's middle name?

Answer: Michael

Jack was Dylan's father's name.
5. What was Mrs. T's first name?

Answer: Yvonne

Sheila was David's mom and Abby was Val's mom.
6. What did Val call J. Jay Jones?

Answer: Jonesy

He told her to call him "Jonesy," although after he got Val arrested, she probably thought of him as a creep.
7. What is the name of the football player who came for Joe's birthday?

Answer: Steve Young

Steve Young was Joe's hero. Donna knew of his agent from her dad, so she tracked him down and got him to help her. Joe's birthday also happened to be on Thanksgiving, so the whole gang played a game of football in the front yard of Casa Walsh.
8. What was the name of the child actor from "Hartley House" who came back to torture Steve?

Answer: Chuck

He tortured Steve from the time they were kids by convincing Kelly to go out with him and by taunting him about the fact that he knew Steve was adopted.
9. Hannah's middle name is Violet.

Answer: False

Her middle name is Rose, after Andrea's grandmother.
10. What was the name of the war veteran who Brandon met at the beach club, and then again behind the Peach Pit?

Answer: Jack

His name was Jack Canner, and after coming back from war, he lost his home and family.
Source: Author Shoerel1188

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 22 2023 : Guest 134: 9/10
Jan 17 2023 : jonesk_1981: 9/10
Jan 09 2023 : Guest 24: 9/10
Jan 08 2023 : Guest 98: 4/10
Jan 06 2023 : Guest 68: 10/10
Jan 02 2023 : Guest 152: 8/10
Dec 21 2022 : Lacylou40: 8/10
Dec 06 2022 : Guest 99: 6/10
Dec 04 2022 : Guest 99: 10/10

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us