Quiz about Cutest Couples  Brandon and Kelly
Quiz about Cutest Couples  Brandon and Kelly

Cutest Couples : Brandon and Kelly Quiz


Even when Brandon and Kelly weren't together, their relationship never really ended. How much do you know about one of the cutest "90210" couples of all time?

A multiple-choice quiz by smileykylie5. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Beverly Hills 90210
  8. »
  9. BH 90210: Characters / Actors

Author
smileykylie5
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
313,404
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
950
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 108 (10/10), Guest 134 (8/10), jonesk_1981 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. During which season did Brandon and Kelly have their first date? Hint

Seven
Three
One
Five

2. Why did Brandon and Kelly start spending more time together during season four? Hint

Kelly was Brandon's pretend girlfriend when he was on the Task Force.
They were both living in the beach apartment.
Brandon was helping Kelly with her studies.
Donna tried to set them up.

3. When they first kissed in season four, Brandon and Kelly were both seeing other people. Who were they seeing? Hint

Dylan and Laura
Dylan and Jill
Dylan and Lucinda
Steve and Lucinda

4. Who does David tell Brandon that Kelly is seeing, after she turns him down at the end of season five?
Hint

Dylan
Colin
Clare
Allison

5. Where did Brandon, Kelly, Jim, and Cindy go during the summer before season five? Hint

The beach
Minnesota
The Peach Pit
Hong Kong

6. After Dylan offers to take Kelly on a trip around the world, what does Brandon do? Hint

Cries
Breaks up with Kelly
Beats Dylan up
Proposes

7. Who does Brandon break up with so he can be with Kelly? Hint

Susan
Tracy
Val
Andrea

8. What does Brandon get Kelly as a gift; something she always wanted when she was a child? Hint

A Magic Morton wand
Candy
A bouncy ball
A Magic Morton tape

9. Who was Brandon with when Kelly was burned in the fire? Hint

Steve
Susan
Emily
Tracy

10. What happens when Kelly becomes pregnant? Hint

She miscarries and finds out she has a fertility problem
She has the baby and keeps it.
She has an abortion.
She leaves the show.


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. During which season did Brandon and Kelly have their first date?

Answer: One

Brandon and Kelly's first date occured during season one when they attended the Spring Dance together. However, Brandon wasn't as interested in Kelly as she was in him, and after sharing a kiss he told her he thought of her as a sister. They later dated for a long time and almost got married.
2. Why did Brandon and Kelly start spending more time together during season four?

Answer: Kelly was Brandon's pretend girlfriend when he was on the Task Force.

Brandon needed a fake girlfriend to attend the Task Force functions with so people didn't become suspicious of his relationship with Lucinda.
3. When they first kissed in season four, Brandon and Kelly were both seeing other people. Who were they seeing?

Answer: Dylan and Lucinda

Kelly was dating Dylan and Brandon was seeing Lucinda. When Brandon and Kelly kissed, they were away on a Task Force retreat. When they were away Lucinda came onto Dylan, but he turned her down and refused to finance her movie.
4. Who does David tell Brandon that Kelly is seeing, after she turns him down at the end of season five?

Answer: Allison

Allison and Kelly were together during the fire, and after Allison got out of the hospital she spent a night with Kelly at the beach apartment. When David walked in on them having a candlelight dinner, he assumed they are a couple and told Brandon this.
5. Where did Brandon, Kelly, Jim, and Cindy go during the summer before season five?

Answer: Minnesota

Kelly went to Lake Minnetonka in Minnesota with the Walshes during the summer.
6. After Dylan offers to take Kelly on a trip around the world, what does Brandon do?

Answer: Proposes

Brandon buys Kelly a new pair of roller blades and hides a ring box in one of them. He says to her "It's no trip around the world, but I think we could take quite the journey together."
7. Who does Brandon break up with so he can be with Kelly?

Answer: Tracy

After Brandon breaks up with her, Tracy gets very upset and asks Val to try and change Brandon's mind.
8. What does Brandon get Kelly as a gift; something she always wanted when she was a child?

Answer: A Magic Morton wand

With the help of Nat, Brandon tracks down a Magic Morton wand that Kelly asked her dad to send away for when she was little. When it never came, she figured her dad had never sent for it. However when Brandon was getting her the wand, Magic Morton came across the letter from Kelly's dad which meant even more to her than the wand.
9. Who was Brandon with when Kelly was burned in the fire?

Answer: Emily

Emily was in town and Brandon had gone to meet her at the airport.
10. What happens when Kelly becomes pregnant?

Answer: She miscarries and finds out she has a fertility problem

Kelly becomes pregnant in season seven, after she and Brandon get back together. She ends up miscarrying, and finds out she has a fertility problem called endometriosis which may affect her ability to have children.
Source: Author smileykylie5

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 31 2023 : Guest 108: 10/10
Jan 22 2023 : Guest 134: 8/10
Jan 17 2023 : jonesk_1981: 10/10
Jan 09 2023 : Guest 24: 7/10
Jan 06 2023 : Guest 68: 9/10
Jan 02 2023 : Guest 152: 10/10
Dec 29 2022 : LWelk: 10/10
Dec 06 2022 : Guest 99: 6/10
Dec 04 2022 : Guest 99: 7/10

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us