FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Dark Angel Character Quiz
Quiz about Dark Angel Character Quiz

"Dark Angel" Character Quiz


A fairly easy quiz about "Dark Angel" characters. If you watched the series this quiz should not be hard.

A multiple-choice quiz by bilig. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Dark Angel

Author
bilig
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
123,499
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1897
Last 3 plays: Traveller1982 (8/10), Guest 165 (3/10), Guest 207 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. Where did Max work? Hint


Question 2 of 10
2. What is Max's full barcode number? Hint


Question 3 of 10
3. Who was Eyes Only?

Answer: (2 words)
Question 4 of 10
4. What was Sketchy's real first name? Hint


Question 5 of 10
5. When Zack applied for work what name did he use? Hint


Question 6 of 10
6. What name did Alec use as a prize fighter? Hint


Question 7 of 10
7. What was Max's clone's name?

Answer: (One Word)
Question 8 of 10
8. What was the name of the bar several people went to after work? Hint


Question 9 of 10
9. Max originally escaped from Manticore in _____, ______. Hint


Question 10 of 10
10. What is Normal's real name? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 15 2024 : Traveller1982: 8/10
May 08 2024 : Guest 165: 3/10
Apr 10 2024 : Guest 207: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where did Max work?

Answer: Jam Pony

Jam Pony is a messenger delivery service. Founded in 1999 by a hip hop M.C. named Bootney Lee Hornsworth.
2. What is Max's full barcode number?

Answer: 332960073452

The X Series from Manticore had a barcode on the back of their neck. It was added to their DNA so it could not be removed.
3. Who was Eyes Only?

Answer: Logan Cale

Logan Cale was an underground cyber-journalist.
4. What was Sketchy's real first name?

Answer: Calvin

As seen in the pilot, Sketchy's name is Calvin. You will not hear reference of it very often in the series.
5. When Zack applied for work what name did he use?

Answer: Sam

Zack applied at Jam Pony using the name Sam to not tip off Max of his true identity.
6. What name did Alec use as a prize fighter?

Answer: Monty Cora

Monty Cora was a play on the name for Manticore.
7. What was Max's clone's name?

Answer: Sam

Sam's designation was X-5 453 and was a clone. She was on a mission from Manticore when Manticore went down. Unlike Max, Sam did have junk DNA.
8. What was the name of the bar several people went to after work?

Answer: Crash

The employees of Jam Pony went to Crash after work almost every night.
9. Max originally escaped from Manticore in _____, ______.

Answer: February 2009

Max escaped Manticore in February of 09 and was picked up by a lady name Hannah who was a dietician at Manticore. Hannah took Max to her house but Max fled before Hannah got home the following day.
10. What is Normal's real name?

Answer: Reagan Ronald

Normal's name is Reagan Ronald and is a huge devotee to George Herbert Walker Bush and even has a large framed photo of him in his living room.
Source: Author bilig

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/29/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us