FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Logans Quotes for Season One
Quiz about Logans Quotes for Season One

Logan's Quotes for Season One Trivia Quiz


Here are 20 of Logan's lines from season one of 'Dark Angel.' See if you can remember who he is talking to.

A multiple-choice quiz by TerriWrym. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Dark Angel

Author
TerriWrym
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
54,398
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
13 / 20
Plays
647
- -
Question 1 of 20
1. To whom did Logan say 'First I watch you take out a 250-pound ex-cop bodyguard without breaking a sweat... then I watch you dive headfirst out a window like you're Rocky the flying squirrel.'? Hint


Question 2 of 20
2. To whom did Logan say something along the lines of: 'If I just got my butt handed to me by a size three I might be inclined to mind my own business.'? Hint


Question 3 of 20
3. To whom did Logan say 'You know there was a time when this city actually worked.'? Hint


Question 4 of 20
4. To whom did Logan say 'I always knew behind that bio-engineered, military-issue-armor-plating there was a beating heart.'? Hint


Question 5 of 20
5. In 'Flushed' to whom did Logan say 'Why does everyone keep saying that?'? Hint


Question 6 of 20
6. To whom did Logan say 'I ought to rig this thing with an umbrella... then I might look like something out of a Disney movie.'? Hint


Question 7 of 20
7. To whom did Logan say something along the lines of: 'It's a kick or be kicked in the butt world out there.'? Hint


Question 8 of 20
8. To whom did Logan say 'In this short brutal life, you've got to seize any opportunity you can to celebrate.'? Hint


Question 9 of 20
9. To whom did Logan say 'It's going to take more than feng shui to get me back on the dance floor, but thanks.'? Hint


Question 10 of 20
10. To whom did Logan say 'What century are you living in name omitted, nobody is ever gonna hear about this, the authorities will turn this into a non-event, it will be history that never happened.'? Hint


Question 11 of 20
11. To whom did Logan say 'FYI it's a secure installation. As in lots of guys with guns. They're in it for the money and they'll kill for it.'? Hint


Question 12 of 20
12. To whom did Logan say 'Fine I'll just reorganize my entire life because some girl wants to cook dinner for me!'? Hint


Question 13 of 20
13. To whom did Logan say 'World will still be broken in the morning.'? Hint


Question 14 of 20
14. To whom did Logan say 'Bruno is a germ, I need to attack the disease not the symptom.'? Hint


Question 15 of 20
15. To whom did Logan say 'I don't like needles. Or heights. Or spiders... What's in that?'? Hint


Question 16 of 20
16. To whom did Logan say 'She hasn't changed. Everything else has, but she is still the woman you fell in love with... raised a son with... don't throw it all away just because some lunatic wants to throw her back in a cage.'? Hint


Question 17 of 20
17. To whom did Logan say 'That's sneaky. I like it.'? Hint


Question 18 of 20
18. What did Logan really say to Max while they were waiting for the guards to change shifts in 'Meow'? Hint


Question 19 of 20
19. What does Logan tell Max, before she and Zack go in after Tinga in 'Meow'? Hint


Question 20 of 20
20. What is Logan's last line in Season one? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. To whom did Logan say 'First I watch you take out a 250-pound ex-cop bodyguard without breaking a sweat... then I watch you dive headfirst out a window like you're Rocky the flying squirrel.'?

Answer: Max

Logan says this to Max when he is trying to convince her to protect Lauren in the 'Pilot' episode.
2. To whom did Logan say something along the lines of: 'If I just got my butt handed to me by a size three I might be inclined to mind my own business.'?

Answer: Peter

'Are we looking for the perp or your new girlfriend?' Peter (Logan's bodyguard) asks him in 'Pilot' when Logan is searching for Max. To which Logan replies with this quote.
3. To whom did Logan say 'You know there was a time when this city actually worked.'?

Answer: Max

Logan said this to Max in the beginning of 'Flushed' when the power went out.
4. To whom did Logan say 'I always knew behind that bio-engineered, military-issue-armor-plating there was a beating heart.'?

Answer: Max

Logan says this to Max at the end of 'Flushed' and she replies, 'Lets not go overboard here. I'm not signing up to join the Logan Cale brigade for the defense of widows, small children, and lost animals.' 'You could be field commander,' he offers back.
5. In 'Flushed' to whom did Logan say 'Why does everyone keep saying that?'?

Answer: Bling

In 'Flushed' both Original Cindy and Bling comment on Logan's feelings for Max, but Logan says this to Bling who is the second one to bring it up.
6. To whom did Logan say 'I ought to rig this thing with an umbrella... then I might look like something out of a Disney movie.'?

Answer: Bling

Logan said this to Bling, after he returned from grocery shopping in 'C.R.E.A.M.' and had some problem's reaching his button in the elevator.
7. To whom did Logan say something along the lines of: 'It's a kick or be kicked in the butt world out there.'?

Answer: Max

This is from 'C.R.E.A.M.' when Max refused to accept the gun he gave her. She told him something like, 'Now kicking butt I don't have issues with.'
8. To whom did Logan say 'In this short brutal life, you've got to seize any opportunity you can to celebrate.'?

Answer: Max

When Max admitted that she had no idea when her birthday was in 'C.R.E.A.M.', Logan tried to convince her to pick one.
9. To whom did Logan say 'It's going to take more than feng shui to get me back on the dance floor, but thanks.'?

Answer: Valerie

This is also from 'C.R.E.A.M.' when Valerie, Logan's ex-wife, suggested redecorating his living room, to bring more positive influences into his experience.
10. To whom did Logan say 'What century are you living in name omitted, nobody is ever gonna hear about this, the authorities will turn this into a non-event, it will be history that never happened.'?

Answer: John Darius

Logan said this to Darius, the terrorist who had 25 hostages (including Max, Kendra, and Lydecker) from a genetics' conference in 'Prodigy'.
11. To whom did Logan say 'FYI it's a secure installation. As in lots of guys with guns. They're in it for the money and they'll kill for it.'?

Answer: Zack

Logan said this to Zack in 'Cold Comfort,' as he was giving him the information he'd found on the person who had kidnapped Brin (one of the rouge X5s).
12. To whom did Logan say 'Fine I'll just reorganize my entire life because some girl wants to cook dinner for me!'?

Answer: Bling

Logan said this to Bling when he warned Logan that it wouldn't be a good idea to cancel his date with Max in 'Out'.
13. To whom did Logan say 'World will still be broken in the morning.'?

Answer: Max

'Don't hold up the war on my account,' Max told him after he postponed an Eyes Only mission to have dinner with her in the last scene of 'Out'.
14. To whom did Logan say 'Bruno is a germ, I need to attack the disease not the symptom.'?

Answer: Bling

Logan said this to Bling, when he was watching the video of himself being shot, in 'Red'.
15. To whom did Logan say 'I don't like needles. Or heights. Or spiders... What's in that?'?

Answer: Dr. Vertes

Logan said this to Dr. Vertes, one of the doctors from Manticore who he was seeing to keep him walking in 'Female Trouble'.
16. To whom did Logan say 'She hasn't changed. Everything else has, but she is still the woman you fell in love with... raised a son with... don't throw it all away just because some lunatic wants to throw her back in a cage.'?

Answer: Charlie

Logan, said this to Charlie, Tinga's huband in 'Hit a Sista Back' when he was regretting his relationship with Tinga. Victor is the father of Jace's baby, Zack is the leader of the renegade x5s, and Eric is a guy who Max met when she was in heat.
17. To whom did Logan say 'That's sneaky. I like it.'?

Answer: Sebastian

This is from 'Meow' when Sebastian suggests using his 'in house cat burglar' to acquire the piece he needs for the exo-skeleton. When Logan admits that he doesn't want Max to know about this project, Sebastian suggests that she doesn't need to know why he needs the chip.
18. What did Logan really say to Max while they were waiting for the guards to change shifts in 'Meow'?

Answer: Can you make out anything past the gate?

Because she was going into heat, Max thought she heard Logan ask to make out with her.
19. What does Logan tell Max, before she and Zack go in after Tinga in 'Meow'?

Answer: We have all the time in the world

Max asked him, 'This will wait, right?' And Logan says 'We have all the time in the world.' (Just come back, is what he says to her as she is leaving to take down Manticore, but if you aren't paying close attention it sounds like 'you scumbag'.)
20. What is Logan's last line in Season one?

Answer: Sometimes it seems like it happened to someone else--- like maybe it was a story I heard. Even though I know what happened, sometimes I can't help feeling that she's not really gone- that she's still out there. And I just hope she's okay.

The very last scene of the season finale 'And Jesus Brought a Casserole' is Logan musing on top of the Space needle. His thoughts mirror Max's first lines in the 'Pilot'.
Source: Author TerriWrym

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/29/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us