FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Maxs Quotes for Season One
Quiz about Maxs Quotes for Season One

Max's Quotes for Season One Trivia Quiz


Here are 25 of Max's lines from season one of 'Dark Angel.' See if you can remember who she is talking to.

A multiple-choice quiz by TerriWrym. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Dark Angel

Author
TerriWrym
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
50,068
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Average
Avg Score
15 / 25
Plays
861
- -
Question 1 of 25
1. To whom did Max say something along the lines of: 'Girls kick butt, says so on the T-shirt.'? Hint


Question 2 of 25
2. To whom did Max say 'Are you high? I've got people looking to either put me in a cage for the rest of my life, turn me into a science project, or kill me. Probably all three. Now I've managed to drop off the radar screen and I plan to keep it that way.'? Hint


Question 3 of 25
3. To whom did Max say 'It's recently been brought to my attention that I don't have a great deal of patience and what little I do have is now gone.'? Hint


Question 4 of 25
4. To whom did Max say 'Oh, we're going to have to do something about that.'? Hint


Question 5 of 25
5. To whom did Max say 'Next time you need a favor and call a friend, remember one thing: you're out of lifelines sweetheart.'? Hint


Question 6 of 25
6. To whom did Max say "I let Normal's screeching roll off me like water, I let cheating boyfriends roll off me like water, I let everything that is wrong and lousy in this world roll off me like water, but this is my motorcycle"? Hint


Question 7 of 25
7. To whom did Max say something along the lines of: 'Don't tell me you're one of those guys who thinks because a rain drop fell 1 million years ago and a butterfly farted in India we're sitting here enjoying a cup of coffee that taste like goat urine*.'? Hint


Question 8 of 25
8. To whom did Max say 'Yeah, it's all about survival.'? Hint


Question 9 of 25
9. To whom did Max say 'One wrong move and you're an organ donor.'? Hint


Question 10 of 25
10. To whom did Max say something similar to: 'If you die on me I'll kick your butt.'? Hint


Question 11 of 25
11. To whom did Max say 'I'll be better than okay. It's the way I was made to be.'? Hint


Question 12 of 25
12. Who forgot their thong? Hint


Question 13 of 25
13. To whom did Max say 'How do I look in Red?' Hint


Question 14 of 25
14. To whom did Max say 'Everything matters except the objective.'? Hint


Question 15 of 25
15. To whom did Max say '... where the men are men and the tourists are afraid.'? Hint


Question 16 of 25
16. To whom did Max say 'I heard every word. I multitask and parallel process like there's no tomorrow.'? Hint


Question 17 of 25
17. To whom did Max say 'You're the nomalie... the genetic mistake... the monster in the basement...'? Hint


Question 18 of 25
18. To whom did Max say 'I'm gonna get you outta here before you incinerate someone!'? Hint


Question 19 of 25
19. To whom did Max say 'Thing is it's always there, the darkness, right on my tail.'? Hint


Question 20 of 25
20. To whom did Max say 'Honey when you and me take out twenty trained operatives without breaking a sweat, I think he's gonna come real on his own that there is something special about you.'? Hint


Question 21 of 25
21. To whom did Max say 'You're a real family values guy aren't you?'? Hint


Question 22 of 25
22. To whom did Max say 'Only the thing about relationships is that you never know what you are getting yourself into.'? Hint


Question 23 of 25
23. To whom did Max say 'I hope you're as good as you look soldier cause I'm not a girl that takes disappointment lying down.'? Hint


Question 24 of 25
24. To whom did Max say 'I stand him up on our anniversary and have sex with a total stranger. That's what I call true love.'? Hint


Question 25 of 25
25. What is Max's last line for Season One? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. To whom did Max say something along the lines of: 'Girls kick butt, says so on the T-shirt.'?

Answer: Logan

In the 'Pilot' episode, Max says this to Logan when he comments on her extraordinary abilities.
2. To whom did Max say 'Are you high? I've got people looking to either put me in a cage for the rest of my life, turn me into a science project, or kill me. Probably all three. Now I've managed to drop off the radar screen and I plan to keep it that way.'?

Answer: Logan

Max also says this to Logan in the 'Pilot', when he tries to recruit her to help Lauren.
3. To whom did Max say 'It's recently been brought to my attention that I don't have a great deal of patience and what little I do have is now gone.'?

Answer: Eric

In 'Heat' Max says this to Eric, when he is reluctant to call his uncle who is supposedly heavy hitter with the Sector Police.
4. To whom did Max say 'Oh, we're going to have to do something about that.'?

Answer: Logan

Max tells this to Logan in 'Heat', after he admits that he is terrified of heights.
5. To whom did Max say 'Next time you need a favor and call a friend, remember one thing: you're out of lifelines sweetheart.'?

Answer: Sketchy

Max says this to Sketchy in 'C.R.E.A.M.' after she and Original Cindy bail him out of trouble.
6. To whom did Max say "I let Normal's screeching roll off me like water, I let cheating boyfriends roll off me like water, I let everything that is wrong and lousy in this world roll off me like water, but this is my motorcycle"?

Answer: Herbal

Max tells this to Herbal in '411 on the DL' when Herbal tells her that she needs to let the injustice flow of her like water.
7. To whom did Max say something along the lines of: 'Don't tell me you're one of those guys who thinks because a rain drop fell 1 million years ago and a butterfly farted in India we're sitting here enjoying a cup of coffee that taste like goat urine*.'?

Answer: Zack

In '411 on the DL' (1.04) Max says this to Zack, posing as Sam, when he mentions they might have known each other in a past life.
8. To whom did Max say 'Yeah, it's all about survival.'?

Answer: Lydecker

Max muses this to Lydecker in 'Prodigy' (1.05) when he lectures her about survival of the fittest.
9. To whom did Max say 'One wrong move and you're an organ donor.'?

Answer: Lydecker

Max tells this to Lydecker in 'Cold Comfort' (1.06) to keep him from betraying her and Zack.
10. To whom did Max say something similar to: 'If you die on me I'll kick your butt.'?

Answer: Logan

In 'Blah Blah Woof Woof' (1.07) Max says this to Logan as he lays dying on a hospital bed.
11. To whom did Max say 'I'll be better than okay. It's the way I was made to be.'?

Answer: Logan

Max says this to Logan as they are saying goodbye in 'Blah Blah Woof Woof.'
12. Who forgot their thong?

Answer: Ling Ling

'The reason, it's called a safe house is because no one's supposed to know where it is. Who forgot their thong?' Max says when she discovers Bruno had called in some 'friends' while she was out getting dinner in the episode 'Red'.
13. To whom did Max say 'How do I look in Red?'

Answer: Johannson

Max said this to Johannson, after she burst through a window rescuing Original Cindy in 'Rising.' Her eyes were all bloody because she was burning out from the implant she stuck in her neck, so the answer was not good at all.
14. To whom did Max say 'Everything matters except the objective.'?

Answer: Jace

Max said this to Jace in 'Female Trouble' to convince her to abandon Manticore for the sake of her baby.
15. To whom did Max say '... where the men are men and the tourists are afraid.'?

Answer: Logan

Max said this to Logan in 'Haven' after they were stopped by the vigilantes guarding the town.
16. To whom did Max say 'I heard every word. I multitask and parallel process like there's no tomorrow.'?

Answer: Logan

Max said this to Logan in 'Shorties in Love' when he was trying to tell her about Pierpont Lempkin's evil plan and she kept interrupting with information about Original Cindy and Diamond.
17. To whom did Max say 'You're the nomalie... the genetic mistake... the monster in the basement...'?

Answer: Ben

This is from 'Pollo Loco.' Nomalies were the boogey men for the X5s. They were actually the four surviving members of the X2s. It's a shortened form of 'anomaly'.
18. To whom did Max say 'I'm gonna get you outta here before you incinerate someone!'?

Answer: Sketchy

In the opening scene of 'I and I am a Camera', Sketchy lights his drink on fire, and Max tells him he's had enough to drink it's time for him to go home.
19. To whom did Max say 'Thing is it's always there, the darkness, right on my tail.'?

Answer: Logan

'I know,' Logan replied, at the end of 'I and I am a Camera' when Max confesses fears about her abnormal genetics, 'But you got moves.'
20. To whom did Max say 'Honey when you and me take out twenty trained operatives without breaking a sweat, I think he's gonna come real on his own that there is something special about you.'?

Answer: Tinga

In 'Hit a Sista Back', Max tells this to Tinga when she resolves to tell Charlie the truth about her past.
21. To whom did Max say 'You're a real family values guy aren't you?'?

Answer: Zack

Max said this line in 'Hit a Sista Back' when Zack commented on how Charlie and Case were a liability. 'Family isn't an option,' Zack replied, 'not for us.'
22. To whom did Max say 'Only the thing about relationships is that you never know what you are getting yourself into.'?

Answer: Logan

'If you're going to have a relationship with someone,' Logan told her in 'Hit a Sista Back,' 'You have a right to know what you're getting into.'
23. To whom did Max say 'I hope you're as good as you look soldier cause I'm not a girl that takes disappointment lying down.'?

Answer: Anonymous Soldier

Max says this to the soldier in her dream at the beginning of 'Meow'. The soldier then metamorphosed into Logan and she realized she was in heat again.
24. To whom did Max say 'I stand him up on our anniversary and have sex with a total stranger. That's what I call true love.'?

Answer: Original Cindy

Because of her Feline DNA Max goes into heat two or three times a year. Because of her raging hormones she decided it wasn't a good idea to have dinner with Logan for the one year anniversary of their meeting. She went out for a ride to clear her head instead, and meet this guy.

As she told Logan later, it was a mistake, it wasn't her just something Manticore tricked up inside of her that she can't control.
25. What is Max's last line for Season One?

Answer: Turn it off

She tells Renfro to turn off the stethoscope monitoring her heart (Zack's heart?).
Source: Author TerriWrym

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/29/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us