FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Pin The Bar Code On The Transgentic
Quiz about Pin The Bar Code On The Transgentic

Pin The Bar Code On The Transgentic Quiz


With the hints given name the transgentic.

A multiple-choice quiz by bilig. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Dark Angel

Author
bilig
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
124,404
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1571
- -
Question 1 of 10
1. As a prize fighter he was known as Monty Cora. Hint


Question 2 of 10
2. Which transgentic had no bar code? Hint


Question 3 of 10
3. Who used the alias Penny Smith? Hint


Question 4 of 10
4. Who had progeria? Hint


Question 5 of 10
5. Who had the designation X5 599? Hint


Question 6 of 10
6. Whose bar code was 332960073452? Hint


Question 7 of 10
7. Which X5 had the bar code 331280315734? Hint


Question 8 of 10
8. The bar code 331450074656 belonged to which transgentic? Hint


Question 9 of 10
9. In "Borrowed Time," who was hurting people? Hint


Question 10 of 10
10. Who is Joshua's brother? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. As a prize fighter he was known as Monty Cora.

Answer: Alec

The first time Alec was a prize fighter he won $5,000 but was captured and tortured by Ames White.
2. Which transgentic had no bar code?

Answer: Joshua

Joshua was the first transgentic and did not have a bar code.
Sandman was not a transgentic, it is implied that he is the founder of Manticore (Joshua always refers to him as father). Chase was Tinga's son.
3. Who used the alias Penny Smith?

Answer: Tinga

Max sees a milk carton with Tinga's picture, but the name says Penny Smith.
4. Who had progeria?

Answer: Brin

Brin was the fourth of the X5 group to develop it.
5. Who had the designation X5 599?

Answer: Zack

Zack went by the name Sam when he applied for work at Jam Pony. His bar code was 330417291599.
6. Whose bar code was 332960073452?

Answer: Max

Ames White called her 452.
7. Which X5 had the bar code 331280315734?

Answer: Brin

Brin was captured by Sanders' men and was going to be sold to the Chinese military.
8. The bar code 331450074656 belonged to which transgentic?

Answer: Tinga

The bar code is part of the DNA so it cannot be removed.
9. In "Borrowed Time," who was hurting people?

Answer: Gossamer

Gossamer was killing people who had keveral for their fillings. Keveral is used to make weapons and armor. Gossamer was trained to track down enemy soldiers by locating their weapons and armor.
10. Who is Joshua's brother?

Answer: Isaac

Isaac was killing sector police. The police captured Joshua since he fit the description.
Source: Author bilig

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/29/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us