FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Everyones Waiting
Quiz about Everyones Waiting

Everyone's Waiting Trivia Quiz


Here is my quiz on the final episode of HBO's finest series. It is not an easy one. Good Luck!

A multiple-choice quiz by rootsgrrl. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Six Feet Under
  8. »
  9. Episodes

Author
rootsgrrl
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
246,474
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Difficult
Avg Score
7 / 15
Plays
506
- -
Question 1 of 15
1. Which one of Keith and David's sons becomes a funeral director?

Answer: (One Word: Anthony or Durrell)
Question 2 of 15
2. At the end of the episode, Fisher and Sons has been a family business for over how many years (indicated on the sign)? Hint


Question 3 of 15
3. What was Claire Fisher's middle name? Hint


Question 4 of 15
4. Ruth sits watching TV several times during this episode, although she doesn't seem to be really watching. The same show is always on. Which show? Hint


Question 5 of 15
5. Claire gets an unexpected call from New Image, a stock photo house in New York City, asking where they should send her job application. What is the name of the person who called? Hint


Question 6 of 15
6. When Keith feels that David can't be around their boys until he is more stable, David goes to Ruth's house. He tells Anthony and Durrell that he is going to a funeral directors' conference in what city? Hint


Question 7 of 15
7. After Brenda gave birth to Willa Fisher Chenowith, what was her room number at Los Angeles' Cedars-Sinai Medical Center? Hint


Question 8 of 15
8. When Ted, Claire, and Ruth arrive at Brenda's house to visit, Billy answers the door, wearing an interesting T-shirt. On the front, it says, "What would Jesus ____ ?"

Answer: (One Word-four letters)
Question 9 of 15
9. Ruth decides to move in with her sister Sarah in Topanga Canyon. Sarah will not be at the house when Ruth gets there. In what country will Sarah be? Hint


Question 10 of 15
10. At the dinner the night before Claire's departure for New York, everyone at the table raises a glass in a toast, saying, "To Nate." Who is the third person to toast? Hint


Question 11 of 15
11. What was the last name of the former owner of the funeral home that Rico and Vanessa bought? Hint


Question 12 of 15
12. In what part of New York City does Durrell tell his Aunt Claire the Fire Museum is? Hint


Question 13 of 15
13. Do we see Nathaniel Fisher, Sr. in this episode?


Question 14 of 15
14. What type of event do we see first in the epilogue? Hint


Question 15 of 15
15. What year did Rico Die? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which one of Keith and David's sons becomes a funeral director?

Answer: Durrell

We see David teaching Durrell in the prep room, and then, years later, Durrell helps officiate at his Grandmother Ruth's funeral.
2. At the end of the episode, Fisher and Sons has been a family business for over how many years (indicated on the sign)?

Answer: 60 years

The sign was changed after Rico was bought out, and the business was no longer "Fisher and Diaz."
3. What was Claire Fisher's middle name?

Answer: Simone

At the very end of the episode, we see, "Claire Simone Fisher, 1983- 2085." Claire lived a very long life, and died at her home, surrounded by her family photos.
4. Ruth sits watching TV several times during this episode, although she doesn't seem to be really watching. The same show is always on. Which show?

Answer: Just Shoot Me

When asked what she is watching, Ruth replies, "I don't know. It's always on."
5. Claire gets an unexpected call from New Image, a stock photo house in New York City, asking where they should send her job application. What is the name of the person who called?

Answer: Dennis

Claire later finds out that Olivier recommended her for this entry-level job that has good opportunities for advancement. Claire never actually starts work there, because New Image is bought out by a company in Chicago. The voice on the phone giving her this news is that of series creator Alan Ball.
6. When Keith feels that David can't be around their boys until he is more stable, David goes to Ruth's house. He tells Anthony and Durrell that he is going to a funeral directors' conference in what city?

Answer: Portland

David was acting very irrational for a long time after Nate's death. Keith told David that the boys were afraid of him, and that David had to leave for a while.
7. After Brenda gave birth to Willa Fisher Chenowith, what was her room number at Los Angeles' Cedars-Sinai Medical Center?

Answer: 913

We hear Ruth on Claire's answering machine, telling Claire the details of the birth.
8. When Ted, Claire, and Ruth arrive at Brenda's house to visit, Billy answers the door, wearing an interesting T-shirt. On the front, it says, "What would Jesus ____ ?"

Answer: bomb

Earlier in the season, Billy wore another shirt that became a best seller for the manufacturer. It said, "Ski Iraq."
9. Ruth decides to move in with her sister Sarah in Topanga Canyon. Sarah will not be at the house when Ruth gets there. In what country will Sarah be?

Answer: Costa Rica

Sarah always seemed to be traveling.
10. At the dinner the night before Claire's departure for New York, everyone at the table raises a glass in a toast, saying, "To Nate." Who is the third person to toast?

Answer: Bettina

Bettina was played by one of the most talented actresses around; Kathy Bates. Ms. Bates also directed several episodes of "SFU."
11. What was the last name of the former owner of the funeral home that Rico and Vanessa bought?

Answer: Weingarden

Rico had some reservations at first, because of some plumbing problems in the building. When the realtor told him and Vanessa about the repairs that had been done, they bought the funeral home. They changed its name to The Diaz Family Mortuary.
12. In what part of New York City does Durrell tell his Aunt Claire the Fire Museum is?

Answer: Brooklyn

Actually, The New York Fire Museum is in the Soho district in Lower Manhattan.
13. Do we see Nathaniel Fisher, Sr. in this episode?

Answer: Yes

We see him when Nate introduces him to Willa, and Nathaniel introduces himself to Brenda. We see him again in the epilogue when Ruth sees him and Nate just before she dies. He also appears in David's dream sequence.
14. What type of event do we see first in the epilogue?

Answer: Birthday party

We see Willa's first birthday, with nearly the entire cast in attendance.
15. What year did Rico Die?

Answer: 2049

Hector Federico Diaz (Rico) died as a result of a heart attack he suffered on a cruise with his wife, Vanessa, at the age of 75.




Many of us were sorry to see the end of this groundbreaking series. Thanks to DVD, we can watch it for years to come. I hope you enjoyed my quiz.
Source: Author rootsgrrl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us