FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Game Shows With Multiple Hosts
Quiz about Game Shows With Multiple Hosts

Game Shows With Multiple Hosts Quiz


These ten game shows had multiple hosts. Which one (if any) did not host it?

A multiple-choice quiz by dg_dave. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Mixture: Game Shows
  8. »
  9. Hosts

Author
dg_dave
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
145,783
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1045
Last 3 plays: Guest 74 (4/10), Guest 174 (6/10), Guest 170 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which of the following did not host "Hollywood Squares"? Hint


Question 2 of 10
2. Which of the following men did not host an incarnation of "Password"? Hint


Question 3 of 10
3. Who was not a host of any incarnation "Press Your Luck"? Hint


Question 4 of 10
4. Which of the following did not host "Wheel Of Fortune"? Hint


Question 5 of 10
5. Which of these men never emceed "The Joker's Wild"? Hint


Question 6 of 10
6. Which of the following was *not* an emcee of "The Price Is Right"? Hint


Question 7 of 10
7. Who has not hosted an incarnation of "Pyramid"? Hint


Question 8 of 10
8. Which of the following was not a host of "High Rollers"? Hint


Question 9 of 10
9. Which of the following never hosted the "Match Game"? Hint


Question 10 of 10
10. Which of the following was never a host of "To Tell The Truth"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 18 2024 : Guest 74: 4/10
Apr 20 2024 : Guest 174: 6/10
Apr 12 2024 : Guest 170: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of the following did not host "Hollywood Squares"?

Answer: all of these did host it

Peter Marshall hosted in the 1960's, John Davidson from 1986-1989, and Tom Bergeron began in 1998.
2. Which of the following men did not host an incarnation of "Password"?

Answer: Wink Martindale

Wink Martindale has hosted other game shows, but "Password" is not a part of his resume. Convy hosted "Super Password," which is an induction of "Password."
3. Who was not a host of any incarnation "Press Your Luck"?

Answer: Wink Martindale

"Press Your Luck" had Peter Tomarken as host, and "Whammy! The All New Press Your Luck" is hosted by Todd Newton.
4. Which of the following did not host "Wheel Of Fortune"?

Answer: Bill Cullen

While Pat Sajak was hosting his late-night talk show, Rolf Bernishke (1989) and Bob Goen (1989-1991) hosted "Wheel Of Fortune."
5. Which of these men never emceed "The Joker's Wild"?

Answer: Johnny Gilbert

Jack Barry was the original host, then in 1984 Bill Cullen took over until 1986. In 1990, "The Joker's Wild" came back with Pat Finn as host until 1991.
6. Which of the following was *not* an emcee of "The Price Is Right"?

Answer: They were all emcees at some point

In 1956, "The Price Is Right" aired during prime-time TV until 1965. Since 1972, Bob Barker has hosted the daytime version, but there were 4 other prime-time series, in which Tom Kennedy (1984), Dennis James (1972-76), and Doug Davidson (1994) hosted.
7. Who has not hosted an incarnation of "Pyramid"?

Answer: none of these

Osmond does the 2002 version of "Pyramid." Bill Cullen hosted from 1974 to 1979, and John Davidson in 1991.
8. Which of the following was not a host of "High Rollers"?

Answer: Dawn Wells

Alex Trebek was the original host of this game show with large dice and big numbers. Wink Martindale brought it back in 1987 and it lasted for one season. Dawn Wells (Mary Ann from "Gilligan's Island") was an assistant for the show.
9. Which of the following never hosted the "Match Game"?

Answer: Bob Eubanks

Gene Rayburn was the longest-running host of "Match Game," from 1962-1984. Ross Shafer hosted from 1990-1991, and Michael Burger from 1998-1999.
10. Which of the following was never a host of "To Tell The Truth"?

Answer: none of these

"To Tell The Truth" has had many, many hosts. Bud Collyer was the orignal host, starting in 1958. Garry Moore took over in 1969, with Joe Garagiola replacing Moore in 1977. Robin Ward began his tenure in 1980, with that series ending in 1981. In 1990, "TTTT" returned to TV with Gordon Elliott hosting. Lynn Swann took over the reins for the winter of 1990-1991, and Alex Trebek hosted from February to May 1991.

In 2000, another incarnation of "TTTT" was born with John O'Hurley as host. O'Hurley's tenure as host ended in 2002.
Source: Author dg_dave

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us