FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about How Much Do You Know I Love Lucy
Quiz about How Much Do You Know I Love Lucy

How Much Do You Know "I Love Lucy"? Quiz


"I love Lucy" is one of my favorite shows and I hope you like it as much as I do. If you do, then this quiz shouldn't be to hard.

A multiple-choice quiz by ali14. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. I Love Lucy

Author
ali14
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
159,793
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
15211
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 173 (9/10), Guest 57 (0/10), Guest 70 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. How much money does Lucy receive an hour for babysitting the twins in "The Amateur Hour"? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of the place where Ricky works?

Answer: (orange juice name - one word)
Question 3 of 10
3. What country is Ricky from? Hint


Question 4 of 10
4. What was their original last name before Ricardo was used?

Answer: (J-Lo's last name - one word)
Question 5 of 10
5. Fred and Ethel Mertz are the Ricardos' landlords.


Question 6 of 10
6. What is the name of the product Lucy does in "Lucy Does a TV Commercial"? Hint


Question 7 of 10
7. Ricky fears that he is going bald in one of the episodes.


Question 8 of 10
8. Where do Lucy and Ethel work in the episode "Job Switching"? Hint


Question 9 of 10
9. "Vacation from Marriage" is the only episode to show Mertzes' bedroom. In their room there is a sign that says something. What does it say? Hint


Question 10 of 10
10. "Lucy Goes To The Hospital" topped the number of viewers of Eisenhower's presidential inauguration.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 13 2024 : Guest 173: 9/10
Jun 12 2024 : Guest 57: 0/10
Jun 12 2024 : Guest 70: 7/10
Jun 12 2024 : Guest 168: 8/10
Jun 11 2024 : red48: 7/10
Jun 09 2024 : Guest 38: 9/10
Jun 09 2024 : rooby2s: 9/10
Jun 04 2024 : Guest 132: 10/10
Jun 04 2024 : Guest 70: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How much money does Lucy receive an hour for babysitting the twins in "The Amateur Hour"?

Answer: 5 dollars

Even though it may not seem as enough money remember "I Love Lucy" was made in the 1950s.
2. What is the name of the place where Ricky works?

Answer: Tropicana

The Tropicana is where Ricky acts, dances, sings, and where Lucy has tried many times to get in an act!
3. What country is Ricky from?

Answer: Cuba

Ricky being born in Cuba Lucy makes fun of his Spanish accent.
4. What was their original last name before Ricardo was used?

Answer: Lopez

It was only in one episode where Lopez was used as their last name.
5. Fred and Ethel Mertz are the Ricardos' landlords.

Answer: True

A plus to Lucy and Ricky having their landlords as friends is that they can get away with many things and not get in trouble.
6. What is the name of the product Lucy does in "Lucy Does a TV Commercial"?

Answer: vitameatavegamin

This was one of my favorite episodes. Lucy makes this episode really funny.
7. Ricky fears that he is going bald in one of the episodes.

Answer: True

He tries various techniques to stop when he thinks he is going bald.
8. Where do Lucy and Ethel work in the episode "Job Switching"?

Answer: candy factory

This was another of my favorite episodes. If you've seen this episode you know why I like it. Lucy and Ethel have to package the candy and it ends in a big mess. By the way, this was Lucy's favorite episode.
9. "Vacation from Marriage" is the only episode to show Mertzes' bedroom. In their room there is a sign that says something. What does it say?

Answer: Home sweet home

You really have to see the sign in their room carefully.
10. "Lucy Goes To The Hospital" topped the number of viewers of Eisenhower's presidential inauguration.

Answer: True

In "Lucy goes to the Hospital" was the episode that had the most viewers.
Source: Author ali14

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us